menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Heslo Chránit USB Flash disky

Reply

Thread Nástroje
Old 23. června 2009, 09:56
Člen Skupina

Default Heslo Chránit USB Flash disky

Ahoj všem,

Ok, takže některé USB disky se dodávají s software, který vám umožní rozdělení disku na 2 samostatné oddíly, zaheslovaná a volně přístupné.
Já jsem v současné době hledá nový flash disk, který tuto funkci. Nechci, aby si ten, který nemá, a pak použít proprietry kopie softwaru, který vše do jednoho šifrovaného souboru, pokud je to možné.

Náměty, prosím!

Pozdravy,
Old 23. června 2009, 09:59
Dárce Skupina

Všechny PEAK flash disky dělat.
Old 23. června 2009, 11:01
Člen Skupina

Díky, jakékoliv jiné značky?
Old 23. června 2009, 12:18
Dárce Skupina

Já nejsem příliš jistý, aniž by Google zkušenosti, a myslím, že jste už dělat.

Já jen vím, že PEAK dělat, protože to je to co já a moje rodina použití různých modelů a řad, které mají vždy stejný utilit.
Old 23. června 2009, 12:55
Člen Skupina

Ahh, jsem našel, co jsem hledal si myslím, a 16gb Verbatim.

Zdá, že menší kapacity (4gb a pod) téměř vždy přijít s programovým vybavením, ale málokdy to 8GB + ...
Old 23. června 2009, 16:26
Dárce Skupina

Myslím, že je malý program, který by byl bezpečnější jeho nazývá zámek počítači, a to je program, který když se připojíte na USB disk jej šifruje s libovolným počtem číslic a čísel v závislosti na to, co jste nastavili heslo. To pak bude pouze abled, které mají být otevřeny na základě tohoto programu na jakémkoliv PC s konkrétní program:)
takže moje sujjestion provést výkop zadek hesla a šifrování část s vunerable detials na místě a pak se program exe. obrázek na straně accesable oblast to bude meen pokud vůbec někdy, co to máš PC používat vždy budete mít možnost přístupu k souborům vás bezpečné.
Old 24. června 2009, 02:40
Člen Skupina

Ale to není to, co chci, ale pouze to, co heslem chráněných oblastí, které nejsou na programu píše o letu na 1 šifrovaného souboru ... Slyšel jsem, že metoda je větší pravděpodobnost neúspěchu.

Kromě USB média by mohly být použity na jakémkoliv PC kdekoliv - guaruntee ne, že bych byl schopen nainstalovat software.
Old 24. června 2009, 02:41
Člen Skupina

Ale to není to, co chci, ale pouze to, co heslem chráněných oblastí, které nejsou na programu píše o letu na 1 šifrovaného souboru ... Slyšel jsem, že metoda je větší pravděpodobnost neúspěchu.

Kromě USB média by mohly být použity na jakémkoliv PC kdekoliv - guaruntee ne, že bych byl schopen nainstalovat software.

Každopádně díky za vstup, ale myslím, že jsem už našel vhodný přístroj.
Old 24. června 2009, 02:53
Dárce Skupina

hmmm pravda, já to chápu, co říkáte, ale software je 3 MB velký a instals do 10 sekund allso svůj kompatibilní z Windows 98 do Evan se RLC ze W7 tak jeho základní, ale účinným způsobem. Ale ano já to chápu, co jste řekl: Nemám ponětí, kam se obrátit na USB disk se softwarem již na IVE nikdy pohleděv lol.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Chráněné heslem - Zapomněli jste heslo Windows XP Tom Obecné Software Chat 2 15. srpna 2009 10:58
Heslo vyhledávání megabyte Operační systémy Windows 7 7. říjen 2008 01:51
DVD disky jsou uznávány jako CD disky? Axegrinder Drives & Removable Media 5 19. ledna 2008 14:05
Explorer & flash disky Dfreak Drives & Removable Media 1 24. Září 2007 16:11
Heslo Problem suzley Procesory, základní desky & RAM 4 31. července 2007 12:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.