![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Ok, takže některé USB disky se dodávají s software, který vám umožní rozdělení disku na 2 samostatné oddíly, zaheslovaná a volně přístupné. Já jsem v současné době hledá nový flash disk, který tuto funkci. Nechci, aby si ten, který nemá, a pak použít proprietry kopie softwaru, který vše do jednoho šifrovaného souboru, pokud je to možné. Náměty, prosím! Pozdravy, |
|
| |||
| |||
| Všechny PEAK flash disky dělat. |
|
| |||
| |||
| Díky, jakékoliv jiné značky? |
|
| |||
| |||
| Já nejsem příliš jistý, aniž by Google zkušenosti, a myslím, že jste už dělat. Já jen vím, že PEAK dělat, protože to je to co já a moje rodina použití různých modelů a řad, které mají vždy stejný utilit. |
|
| |||
| |||
| Ahh, jsem našel, co jsem hledal si myslím, a 16gb Verbatim. Zdá, že menší kapacity (4gb a pod) téměř vždy přijít s programovým vybavením, ale málokdy to 8GB + ... |
|
| |||
| |||
| Myslím, že je malý program, který by byl bezpečnější jeho nazývá zámek počítači, a to je program, který když se připojíte na USB disk jej šifruje s libovolným počtem číslic a čísel v závislosti na to, co jste nastavili heslo. To pak bude pouze abled, které mají být otevřeny na základě tohoto programu na jakémkoliv PC s konkrétní program:) takže moje sujjestion provést výkop zadek hesla a šifrování část s vunerable detials na místě a pak se program exe. obrázek na straně accesable oblast to bude meen pokud vůbec někdy, co to máš PC používat vždy budete mít možnost přístupu k souborům vás bezpečné. |
|
| |||
| |||
| Ale to není to, co chci, ale pouze to, co heslem chráněných oblastí, které nejsou na programu píše o letu na 1 šifrovaného souboru ... Slyšel jsem, že metoda je větší pravděpodobnost neúspěchu. Kromě USB média by mohly být použity na jakémkoliv PC kdekoliv - guaruntee ne, že bych byl schopen nainstalovat software. |
|
| |||
| |||
| Ale to není to, co chci, ale pouze to, co heslem chráněných oblastí, které nejsou na programu píše o letu na 1 šifrovaného souboru ... Slyšel jsem, že metoda je větší pravděpodobnost neúspěchu. Kromě USB média by mohly být použity na jakémkoliv PC kdekoliv - guaruntee ne, že bych byl schopen nainstalovat software. Každopádně díky za vstup, ale myslím, že jsem už našel vhodný přístroj. |
|
| |||
| |||
| hmmm pravda, já to chápu, co říkáte, ale software je 3 MB velký a instals do 10 sekund allso svůj kompatibilní z Windows 98 do Evan se RLC ze W7 tak jeho základní, ale účinným způsobem. Ale ano já to chápu, co jste řekl: Nemám ponětí, kam se obrátit na USB disk se softwarem již na IVE nikdy pohleděv lol. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chráněné heslem - Zapomněli jste heslo Windows XP | Tom | Obecné Software Chat | 2 | 15. srpna 2009 10:58 |
| Heslo vyhledávání | megabyte | Operační systémy Windows | 7 | 7. říjen 2008 01:51 |
| DVD disky jsou uznávány jako CD disky? | Axegrinder | Drives & Removable Media | 5 | 19. ledna 2008 14:05 |
| Explorer & flash disky | Dfreak | Drives & Removable Media | 1 | 24. Září 2007 16:11 |
| Heslo Problem | suzley | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 31. července 2007 12:34 |
| Thread Nástroje | |
| |