μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Κωδικός Προστασία USB Flash Drives

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23η Ιουνίου 2009, 09:56
Μέλος Ομάδα

Default Κωδικός Προστασία USB Flash Drives

Hi all,

Ok, οπότε κάποιες USB drives έρχονται με το λογισμικό που σας επιτρέπει την κατάτμηση της οδήγησης σε 2 ξεχωριστές κατατμήσεις? Προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης και ελεύθερη πρόσβαση.
Είμαι σήμερα ψάχνουν για ένα νέο flash drive που έχει αυτή τη δυνατότητα. Δεν θέλω να πάρετε μία που δεν έχει αυτό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε proprietry αντίγραφα του λογισμικού που τα πάντα σε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο, εάν είναι δυνατόν.

Προτάσεις παρακαλώ!

Χαιρετισμοί,
Old 23η Ιουνίου 2009, 09:59
Ομάδα Δωρητών

Όλα ΚΟΡΥΦΗ flash drives κάνουμε.
Old 23η Ιουνίου 2009, 11:01
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ, κάθε άλλο μάρκες;
Old 23η Ιουνίου 2009, 12:18
Ομάδα Δωρητών

Δεν είμαι τόσο βέβαιος ΧΩΡΙΣ καλώντας την εμπειρία της Google, και φαντάζομαι το έχετε ήδη κάνει αυτό.

Απλά ξέρω ότι ΚΟΡΥΦΗ κάνουμε διότι αυτό είναι που εγώ και η οικογένειά μου χρήση, διαφορετικά πρότυπα και για τις σειρές, που έχουν πάντα τις ίδιες τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας.
Old 23η Ιουνίου 2009, 12:55
Μέλος Ομάδα

Ahh, Μόλις διαπιστώθηκε τι Ψάχνω για πιστεύω? Ένα 16GB Verbatim.

Φαίνεται ότι όσο μικρότερη ικανότητα (και υπό 4GB) σχεδόν πάντα έρχονται με το λογισμικό, αλλά 8GB + σπάνια κάνουμε ...
Old 23η Ιουνίου 2009, 16:26
Ομάδα Δωρητών

Νομίζω ότι υπάρχει ένα μικρό πρόγραμμα που θα είναι ασφαλέστερα κάλεσε την κλειδώσετε τον υπολογιστή μου, και αυτό είναι ένα πρόγραμμα που όταν συνδέσετε στην USB drive που κρυπτογραφεί με οποιοδήποτε αριθμό ψηφίων και αριθμών, ανάλογα με ό, τι έχετε ρυθμίσει τον κωδικό πρόσβασης για να. Αυτό, λοιπόν, θα είναι abled να ανοιχτεί από αυτό το πρόγραμμα για κάθε pc με το ειδικό πρόγραμμα:)
έτσι μου sujjestion κάνει kick ass κρυπτογραφήσετε τον κωδικό πρόσβασης και το μέρος με vunerable detials για την χώρα και στη συνέχεια το πρόγραμμα exe. φάκελο της accesable πλευρά του το διαμέρισμα αυτό θα meen όπου πας ποτέ τι ποτέ PC σας χρησιμοποιείτε πάντα θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε αρχεία σας ασφαλή.
Old 24 Ιουν. 2009, 02:40
Μέλος Ομάδα

Αλλά αυτό δεν είναι αυτό που θέλω? Μου μόνο τι προστατευμένη με κωδικό πρόσβασης διαμέρισμα, δεν το γράφει ένα πρόγραμμα για την πετούν προς 1 κρυπτογραφημένο αρχείο ... Έχω ακούσει ότι η μέθοδος είναι πιο πιθανό να αποτύχει.

Εξάλλου, το USB stick θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε PC πουθενά - δεν guaruntee ότι θα ήμουν σε θέση να εγκαταστήσετε αυτό το λογισμικό.
Old 24 Ιουν. 2009, 02:41
Μέλος Ομάδα

Αλλά αυτό δεν είναι αυτό που θέλω? Μου μόνο τι προστατευμένη με κωδικό πρόσβασης διαμέρισμα, δεν το γράφει ένα πρόγραμμα για την πετούν προς 1 κρυπτογραφημένο αρχείο ... Έχω ακούσει ότι η μέθοδος είναι πιο πιθανό να αποτύχει.

Εξάλλου, το USB stick θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε PC πουθενά - δεν guaruntee ότι θα ήμουν σε θέση να εγκαταστήσετε αυτό το λογισμικό.

Τέλος πάντων, ευχαριστώ για την είσοδο, αλλά πιστεύω ότι έχω ήδη βρει την κατάλληλη συσκευή.
Old 24 Ιουν. 2009, 02:53
Ομάδα Δωρητών

hmmm αλήθεια καταλαβαίνω αυτό που λέτε, αλλά το λογισμικό είναι 3MB μεγάλο instals και σε 10 δευτερόλεπτα allso τις συμβατές από τα Windows 98 μέχρι την Evan το RLC των W7 τόσο τα βασικά του, αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Αλλά ναι καταλαβαίνω αυτό που λέτε, δεν έχω ιδέα πού να πάμε για ένα USB drive ήδη με λογισμικό για IVE ποτέ δεν φαινόταν lol.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης - Ξεχάσατε τον κωδικό των Windows XP tom Γενικά Λογισμικό Chat 2 15 Αυγ 2009 10:58
Ανάκτηση Κωδικού megabyte Λειτουργικά συστήματα Windows 7 7 Οκτ 2008 01:51
DVD drives αναγνωρίζεται ως μονάδες CD; Axegrinder Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 5 19 Ιαν 2008 14:05
Explorer & flash drives Dfreak Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 24η Σεπ 2007 16:11
Κωδικός Πρόβλημα suzley Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 31 Ιουλ 2007 12:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.