![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Ok, pa neki USB diskovi dolaze sa softverom koji omogućuje particiji pogona u 2 zasebne particije; zaštićena lozinkom i slobodno dostupna. Ja sam trenutno u potrazi za novi flash drive koji ima tu značajku. Ne želim da se onaj koji nema ga, a zatim koristiti kopije softvera koji proprietry sve u jedan šifrirane datoteke ako je ikako moguće. Prijedlozi molim! Pozdravi, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svi vrh flash diskovi učiniti.
| |||
| |||
| Hvala, bilo koje druge robne marke? |
|
| |||
| |||
| Nisam previše sigurni bez pozivanja na Google iskustvo, i mislim da ste to već učinili. Ja samo znam da je do vrha, jer to je ono što Ja i moja obitelj koristiti, razne različite modele i rasponi, oni uvijek imaju isti komunalije. |
|
| |||
| |||
| Ahh, Ive 'pravedan ono što sam pronašao Tražim ja mislim, a 16GB Verbatim. Čini se da je manje kapaciteta (4GB i pod) skoro uvijek dolaze sa softverom, ali 8GB + rijetko do ... |
|
| |||
| |||
| Mislim da je mali program koji će biti sigurniji svojim zaključavanje zove moj pc, a to je program koji kada priključite na USB voziti ga šifrira ga s bilo kojim brojem znamenaka i brojeve ovisno na što ste postavili lozinku za. To će biti samo onda abled da se otvori ovaj program na bilo kojem računalu sa specifičnim program:) pa moj sujjestion napraviti kick ass lozinku i šifriramo dio s vunerable detials na, a zatim stavite exe program. datoteke na accesable strani particijske meen gdje će to ikad idete što ikad pc koju koristite da ćete uvijek biti u mogućnosti pristupiti datotekama vas sigurno i siguran. |
|
| |||
| |||
| Ali to nije ono što želim, a ja samo što je zaštićena lozinkom particiju, program se ne piše u letu do 1 šifrirane datoteke ... Ja sam čuo da metoda je više vjerojatno da će uspjeti. Osim toga, USB stick bi se mogla koristiti na bilo kojem računalu nigdje - nema guaruntee da bih moći instalirati taj softver. |
|
| |||
| |||
| Ali to nije ono što želim, a ja samo što je zaštićena lozinkom particiju, program se ne piše u letu do 1 šifrirane datoteke ... Ja sam čuo da metoda je više vjerojatno da će uspjeti. Osim toga, USB stick bi se mogla koristiti na bilo kojem računalu nigdje - nema guaruntee da bih moći instalirati taj softver. Bilo kako, hvala za ulaz, ali mislim da sam već pronašao prikladan uređaj. |
|
| |||
| |||
| hmmm true Shvaćam što govoriš, ali je softver 3mb velike i instals u 10 sekundi allso svojim kompatibilan s Windows 98 gore Evan je RLC od W7 tako osnovnih ali učinkovit način. Ali da ja razumijem što govoriš Ja nemam nit misli gdje se obratiti za USB voziti već sa softverom na ive nikada izgledao lol. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Lozinka Zaątićene - Windows XP Zaboravljena lozinka | Tom | Općenito Software Chat | 2 | 15. kolovoz 2009 10:58 |
| Lozinka ponovnom | megabajt | Windows Operating Systems | 7 | 7. listopad 2008 01:51 |
| DVD diskovi su prepoznali kao CD diskovi? | Axegrinder | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 19 siječanj 2008 14:05 |
| Explorer & flash diskovi | Dfreak | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 24. Ruj 2007 16:11 |
| Lozinka Problem | suzley | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 31. srpnja 2007 12:34 |
| Thread Tools | |
| |