![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, Ok, így néhány USB meghajtót kínálnak a szoftver, amely lehetővé teszi, hogy a partíció meghajtót 2 külön partícióra, jelszóval védett, és szabadon hozzáférhető. Én jelenleg keresi az új flash meghajtót, amely ezt a funkciót. Nem akarja, hogy nem ez majd proprietry szoftverek másolatait, hogy mindent egy titkosított fájlt, ha egyáltalán lehetséges. Suggestions please! Üdvözlettel, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minden CSÚCSTELJESÍTMÉNY flash meghajtók csinálni.
| |||
| |||
| Köszönöm, minden egyéb márkák? |
|
| |||
| |||
| Én nem is arról, anélkül, hogy a Google tapasztalata, és azt hiszem, már megtettem. Csak azt tudom, hogy a csúcs, mert ez az, amit én és családi használatra, különböző modellek és tartományok, mindig ugyanaz a közművek. |
|
| |||
| |||
| Ahh, most találtam, amit én kerestem Azt hiszem, egy 16 GB Verbatim. Úgy tűnik, hogy a kisebb kapacitás (4GB és a) szinte mindig jön a szoftvert, de nem ritkán 8GB + ... |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, van egy kis program, amely biztonságosabb az úgynevezett lock my pc, és ez a program, hogy ha az USB-csatlakozót a meghajtóra, hogy titkosítja azt minden számjegy és a számok attól függően, hogy mit meg a jelszót. Ez majd csak akkor lesz abled, hogy megnyitja ezt a programot minden PC-re az egyedi program:) így én sujjestion hogy bosszút állni jelszót és titkosítja a részben vunerable detials on, majd helyezzük a program exe. fájlt a accesable oldalon a partíciót is, meen ha valaha is van, amit valaha PC-használat lesz mindig kell lennie, hogy fájlokat és biztonságos. |
|
| |||
| |||
| De nem akarom azt, amit csak egy jelszóval védett partíció, nem azt a programot, írja az on the fly, 1 titkosított fájl ... én is hallottam, hogy a módszer sokkal valószínűbb, hogy nem. Különben is, az USB-stick lehetne alkalmazni minden olyan PC bárhol - nem guaruntee, hogy képes lenne, hogy telepítse a szoftvert. |
|
| |||
| |||
| De nem akarom azt, amit csak egy jelszóval védett partíció, nem azt a programot, írja az on the fly, 1 titkosított fájl ... én is hallottam, hogy a módszer sokkal valószínűbb, hogy nem. Különben is, az USB-stick lehetne alkalmazni minden olyan PC bárhol - nem guaruntee, hogy képes lenne, hogy telepítse a szoftvert. Egyébként, köszönöm a bemenet, de azt hiszem, már talált alkalmas készülékkel. |
|
| |||
| |||
| hmmm igaz, én értem, amit mond, de a szoftver 3MB nagy és instals 10 másodpercen allso az kompatibilis a Windows 98 az evan a RLC a W7 ezért alapvető, de hatékony eszközökkel. De igen én értem, amit mond I have no clue hol megy egy USB-meghajtót már a szoftver ive sosem nézett ki, lol. |