![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם בסדר, אז כמה כונני USB מגיעים עם תוכנה המאפשרת לך לחלק את הכונן ל 2 מחיצות נפרדות; המוגנים על ידי סיסמה או נגישים באופן חופשי. אני כרגע מחפש כונן פלאש חדשה שבה יש תכונה זו. אני לא רוצה לקבל אחד כי אין לו את זה ולאחר מכן להשתמש proprietry תוכנה עותקים הכל לתוך קובץ מוצפן אחד אם בכלל אפשרי. הצעות בבקשה! דרישת שלום, |
|
| |||
| |||
| כל שיא כונני הבזק לעשות. |
|
| |||
| |||
| תודה, כל המותגים האחרים? |
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח גם בלי לקרוא על הניסיון של גוגל, ואני מניח שאתה כבר עשית את זה. אני רק יודע לעשות את זה שיא כי זה מה שאני ואת המשפחה שלי להשתמש בו, וכן דגמים שונים שונות על טווחים, הם תמיד יש את אותו שירות. |
|
| |||
| |||
| אהה, אני כבר נמצא בדיוק מה שאני מחפש אני חושב; של 16GB מלה במלה. דומה כי הקיבולות קטן (4GB ותחת) כמעט תמיד מגיעים עם תוכנה, אך לעתים נדירות 8GB + לעשות ... |
|
| |||
| |||
| אני חושב שיש תוכנית קטנה אשר תהיה בטוחה יותר קרא לנעול את המחשב שלי, ואת זה הוא תוכנית שכאשר אתה תקע את כונן USB אותו encrypts אותה עם כל מספר של ספרות ומספרים בהתאם למה אתה צריך להגדיר את הסיסמה. אז זה יהיה רק כדי להיות abled נפתח על ידי תוכנית זו על כל מחשב ספציפי עם התוכנית:) כדי להפוך את sujjestion בעיטה בתחת להצפין את הסיסמה ואת השאר עם vunerable detials ואז למקם את התוכנה exe. קובץ על accesable צד של מחיצה זה יהיה meen בו אי פעם אי פעם מה אתה רוצה ללכת אתה משתמש במחשב אתה תמיד יהיה לך אפשרות לגשת קבצים בטוח ומאובטח. |
|
| |||
| |||
| אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רק איזה מחיצה המוגנים על ידי סיסמה, לא כותב את התוכנית על מנת לטוס 1 קובץ מוצפן ... אני כבר שמעו כי שיטה זו יותר להיכשל. חוץ מזה, את המקל USB יכול לשמש על כל מחשב בכל מקום - לא guaruntee שאני יוכל להתקין את התוכנה. |
|
| |||
| |||
| אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רק איזה מחיצה המוגנים על ידי סיסמה, לא כותב את התוכנית על מנת לטוס 1 קובץ מוצפן ... אני כבר שמעו כי שיטה זו יותר להיכשל. חוץ מזה, את המקל USB יכול לשמש על כל מחשב בכל מקום - לא guaruntee שאני יוכל להתקין את התוכנה. בכל מקרה, תודה על משוב, אבל אני חושב שאני כבר נמצא התקן מתאים. |
|
| |||
| |||
| Hmmm אני מבין נכון מה שאתה אומר, אבל התוכנה 3mb גדולים instals ב 10 שניות allso שלה מ-Windows 98 תואם את אוון את RLC של W7 שלה כל כך בסיסי אבל יעיל האמצעים. אבל אני כן מבין מה אתה אומר אין לי מושג לאן ללכת עבור כונן USB עם התוכנה כבר לא נראתה על ive LOL. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המוגנים על ידי סיסמה - Windows XP אם שכחת את הסיסמה | Tom | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -15 לאוגוסט 2009 10:58 |
| אחזור סיסמה | מגה | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 7 אוקטובר 2008 01:51 |
| כונני ה-DVD להיות הכירו כמו כונני CD? | Axegrinder | כוננים & נשלפת | 5 | 19th ינואר 2008 14:05 |
| סייר & כונני פלאש | Dfreak | כוננים & נשלפת | 1 | 24 ספטמבר 2007 16:11 |
| בעיית סיסמה | suzley | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 31 יולי 2007 12:34 |
| שרשרת כלים | |
| |