mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Slaptažodis apsauga USB Flash Drives

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 23, 2009, 09:56
Narys

Hi all,

Gerai, kad kai kurie USB diskus ateiti su programine įranga, kuri leidžia suskaidyti diską į 2 atskirus skirsnius; apsaugotas slaptažodžiu ir laisvai prieinami.
Aš šiuo metu ieško naujų flash drive, kuris šią funkciją. Aš nenoriu, kad gauti vieną, kuris neturi ji tada naudokite proprietry programinės įrangos, kuri kopijuoja viską į vieną užšifruotos jei įmanoma.

Pasiūlymai prašom!

Linkėjimai,
Old Birželis 23, 2009, 09:59
Donorų grupės

Visi DIDŽIAUSIO Flash daryti.
Old Birželis 23, 2009, 11:01
Narys

Ačiū, bet su kitais prekių ženklais?
Old Birželis 23, 2009, 12:18
Donorų grupės

Nesu labai tikras, nesinaudodami Google patirties, ir manau tai jau padaryta, kad.

Aš tiesiog žinau, kad smailės daryti, nes tai, ką aš ir mano šeima naudoti įvairių modelių ir diapazonai, jie visada turi tą pačią komunalinės paslaugos.
Old Birželis 23, 2009, 12:55
Narys

Ahh, aš tiesiog Found What I'm looking for Manau, 16GB pažodžiui.

Atrodo, kad mažiau pajėgumų (4GB ir pagal) beveik visada būna su programine įranga, bet retai 8GB + do ...
Old Birželis 23, 2009, 16:26
Donorų grupės

Manau, kad yra nedidelė programa, kurios būtų saugesnės jos vadinamos užrakinti savo kompiuterį, o tai programa, kad kai jungiama USB diską, ji užkoduota jai skaitmenų ir numerių skaičius priklauso nuo to, ką jūs nustatėte slaptažodį. Tai tada bus tik abled būti atidaryti šį bet su konkrečios programos PC programos:)
todėl mano sujjestion padaryti Kick Ass slaptažodį ir užšifruoti su vunerable detials dėl darbo vietos ir tada programa exe. Bylos dėl accesable pusė disko tai meen kur gi jūs eiti koks nors kompiuteriu naudojatės, jums visada bus galima gauti jūsų bylas saugi ir patikima.
Old Birželis 24, 2009, 02:40
Narys

Bet tai ne tai, ko aš noriu, aš tik ką apsaugotas slaptažodžiu disko, o ne programa rašo skristi į 1 užšifruotos ... Girdėjau, kad metodas yra labiau tikėtina, kad nepavyks.

Be to, USB gali būti naudojamas bet kurio kompiuterio, bet - ne guaruntee kad aš galėtų įdiegti šią programinę įrangą.
Old Birželis 24, 2009, 02:41
Narys

Bet tai ne tai, ko aš noriu, aš tik ką apsaugotas slaptažodžiu disko, o ne programa rašo skristi į 1 užšifruotos ... Girdėjau, kad metodas yra labiau tikėtina, kad nepavyks.

Be to, USB gali būti naudojamas bet kurio kompiuterio, bet - ne guaruntee kad aš galėtų įdiegti šią programinę įrangą.

Anyway, thanks for the input, bet aš manau, jau rado tinkamą įtaisą.
Old Birželis 24, 2009, 02:53
Donorų grupės

hmmm tiesa aš suprantu, ką tu kalbi, bet programinės įrangos 3Mb didelis ir instals per 10 sekundžių allso jos suderinamos nuo iki Evan apie W7 RLC Windows 98, kad jos pagrindinis, bet veiksminga priemonė. Taip, bet aš suprantu, ką tu kalbi Aš ne raktas, kur eiti USB diską jau su programinės įrangos IVE niekada atrodė lol.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.