![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Ok, tāpēc dažas USB diskus komplektā ar programmatūru, kas ļauj sadalīt iedzīt 2 atsevišķām starpsienām, aizsargāts ar paroli un brīvi pieejams. Es šobrīd meklē jaunus flash disku, kas ir šī iespēja. Es negribu, lai kāda, kas nav tā un pēc tam izmantot proprietry programmatūru, kopijas viss vienā šifrētu failu, ja tas vispār ir iespējams. Ieteikumi, lūdzu! Sveicieni, |
|
| |||
| |||
| Visi pīķu flash drives do. |
|
| |||
| |||
| Paldies, citas markas? |
|
| |||
| |||
| Es neesmu pārāk pārliecināts, neizmantojot Google pieredzi, un es domāju, jūs jau esat darījuši. Es tikai zinu, ka pīķis darīt, jo tas, ko es un mana ģimene izmantot dažādos modeļus un vērtībās, tās vienmēr ir pats utilities. |
|
| |||
| |||
| Ahh, es tikko atrast to, ko es meklēju jo es domāju, 16GB Verbatim. Šķiet, ka mazāku jaudu (4GB gv) gandrīz vienmēr nāk kopā ar programmatūru, bet 8GB + reti do ... |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka tur ir neliela programma, kas būtu drošāka tās sauc atslēga mana pc, un tā ir programma, kad jūs iespraudiet USB drive to šifrē to ar ciparu un ciparu atkarībā no tā, cik esat iestatījis paroli. Šī tad būs tikai abled, ko atver šī programma jebkura datora ar īpašās programmas:) tā manu sujjestion padarīt kick ass paroli un šifrēt daļa ar vunerable detials uz un pēc tam notiek programmu exe. failu accesable pusē partition tas meen, kur kādreiz you go to, ko kādreiz pc lietojat jūs vienmēr varēsit piekļūt jūsu failiem drošas. |
|
| |||
| |||
| Bet tas nav tas, ko es vēlos, es tikai to, kas aizsargāta ar paroli nodalījumu, nevis programma lidot raksta 1 šifrēto failu ... Esmu dzirdējis, ka metode, visticamāk, neizdosies. Bez tam USB stick varētu izmantot jebkuru datoru jebkur - bez guaruntee, ka es varētu instalēt šo programmatūru. |
|
| |||
| |||
| Bet tas nav tas, ko es vēlos, es tikai to, kas aizsargāta ar paroli nodalījumu, nevis programma lidot raksta 1 šifrēto failu ... Esmu dzirdējis, ka metode, visticamāk, neizdosies. Bez tam USB stick varētu izmantot jebkuru datoru jebkur - bez guaruntee, ka es varētu instalēt šo programmatūru. Anyway, paldies par ieguldījumu, bet es domāju, ka man jau ir atraduši piemērotu ierīci. |
|
| |||
| |||
| hmmm taisnība, es saprotu, ko jūs sakāt, bet programmatūra ir 3Mb liels un instals pēc 10 sekundēm allso tā ir saderīga no līdz evan RLC par W7 98 logus, ja to pamatmērķis, bet efektīvā veidā. Bet jā, es saprastu, ko jūs sakāt, man nav ne jausmas, kur iet uz USB diska jau ar programmatūru IVE nekad izskatījās lol. |
![]() |
|
| Bookmarks |