rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Removable Media Drives &

Register

Hasło Ochrona USB Flash Drives

Reply

Narzędzia wątku
Old 23 cze 2009, 09:56
Członek grupy

Default Hasło Ochrona USB Flash Drives

Hi all,

Ok, tak więc niektóre dyski USB wraz z oprogramowaniem, które pozwala na partycji dysku na 2 oddzielnych partycjach; chroniony hasłem i swobodnie dostępne.
Jestem obecnie szuka nowego dysku flash, który tę funkcję. I don't want to get, który nie ma go, a następnie użyć proprietry oprogramowania, które kopiuje wszystko do jednego zaszyfrowanego pliku, jeśli w ogóle możliwe.

Sugestie proszę!

Pozdrowienia,
Old 23 cze 2009, 09:59
Grupa dawcy

Wszystkie dyski flash SZCZYTOWEJ zrobić.
Old 23 cze 2009, 11:01
Członek grupy

Dzięki wszelkie inne marki?
Old 23 cze 2009, 12:18
Grupa dawcy

Nie jestem zbyt pewny bez doświadczenia w Google, a Chyba już zrobić tego.

Ja po prostu wiedzieć, że SZCZYTOWEJ zrobić, ponieważ to co ja i moja rodzina wykorzystania, różne modele i waha się, ale zawsze mają takie same narzędzia.
Old 23 cze 2009, 12:55
Członek grupy

Ahh, I've just found what I'm looking for Myślę, a 16GB Verbatim.

Wydaje się, że mniejsze możliwości (4GB i mocy) prawie zawsze pochodzą z oprogramowaniem, ale to rzadko 8GB + ...
Old 23 cze 2009, 16:26
Grupa dawcy

Myślę, że istnieje niewielki program, który byłby bezpieczniejszy swojej nazwie blokady moim komputerze, a to jest program, który po podłączeniu do USB szyfruje ją z dowolną liczbę cyfr i liczb w zależności do tego, co masz ustawić hasło. To wtedy będzie tylko abled które mają zostać otwarte przez ten program na każdym komputerze z konkretnego programu:)
więc moje sujjestion dokonać kick ass hasło i szyfrowania część z vunerable detials na miejscu, a następnie program exe. plików na stronie accesable partycji to meen gdzie idziesz, jakie kiedykolwiek w historii PC korzystanie będziesz zawsze mieć dostęp do plików jest bezpieczne.
Old 24 czerwca 2009, 02:40
Członek grupy

Ale to nie to, co chcę, tylko to, co chroniony hasłem partycji, a nie program zapisuje w locie do 1 zaszyfrowanego pliku ... Słyszałem, że metoda jest bardziej prawdopodobne na porażkę.

Poza tym, USB stick może być wykorzystywany na dowolnym komputerze w dowolnym miejscu - bez guaruntee, że byłbym w stanie zainstalować to oprogramowanie.
Old 24 czerwca 2009, 02:41
Członek grupy

Ale to nie to, co chcę, tylko to, co chroniony hasłem partycji, a nie program zapisuje w locie do 1 zaszyfrowanego pliku ... Słyszałem, że metoda jest bardziej prawdopodobne na porażkę.

Poza tym, USB stick może być wykorzystywany na dowolnym komputerze w dowolnym miejscu - bez guaruntee, że byłbym w stanie zainstalować to oprogramowanie.

Anyway, dzięki za wkład, ale myślę, że już znalazł odpowiedniego urządzenia.
Old 24 czerwca 2009, 02:53
Grupa dawcy

hmmm co prawda rozumiem, pan mówi, ale oprogramowanie jest 3MB duże i instals w 10 sekund allso jego kompatybilny z Windows 98 do góry Evan RLC z W7 tak, ale jego podstawowe skutecznych środków. Ale tak, rozumiem, co pan mówi, że nie mam pojęcia gdzie pójść na USB już z oprogramowania na ive nigdy spojrzał lol.
Reply

Register

Zakładki