![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, Ok, tak więc niektóre dyski USB wraz z oprogramowaniem, które pozwala na partycji dysku na 2 oddzielnych partycjach; chroniony hasłem i swobodnie dostępne. Jestem obecnie szuka nowego dysku flash, który tę funkcję. I don't want to get, który nie ma go, a następnie użyć proprietry oprogramowania, które kopiuje wszystko do jednego zaszyfrowanego pliku, jeśli w ogóle możliwe. Sugestie proszę! Pozdrowienia, |
|
| |||
| |||
| Wszystkie dyski flash SZCZYTOWEJ zrobić. |
|
| |||
| |||
| Dzięki wszelkie inne marki? |
|
| |||
| |||
| Nie jestem zbyt pewny bez doświadczenia w Google, a Chyba już zrobić tego. Ja po prostu wiedzieć, że SZCZYTOWEJ zrobić, ponieważ to co ja i moja rodzina wykorzystania, różne modele i waha się, ale zawsze mają takie same narzędzia. |
|
| |||
| |||
| Ahh, I've just found what I'm looking for Myślę, a 16GB Verbatim. Wydaje się, że mniejsze możliwości (4GB i mocy) prawie zawsze pochodzą z oprogramowaniem, ale to rzadko 8GB + ... |
|
| |||
| |||
| Myślę, że istnieje niewielki program, który byłby bezpieczniejszy swojej nazwie blokady moim komputerze, a to jest program, który po podłączeniu do USB szyfruje ją z dowolną liczbę cyfr i liczb w zależności do tego, co masz ustawić hasło. To wtedy będzie tylko abled które mają zostać otwarte przez ten program na każdym komputerze z konkretnego programu:) więc moje sujjestion dokonać kick ass hasło i szyfrowania część z vunerable detials na miejscu, a następnie program exe. plików na stronie accesable partycji to meen gdzie idziesz, jakie kiedykolwiek w historii PC korzystanie będziesz zawsze mieć dostęp do plików jest bezpieczne. |
|
| |||
| |||
| Ale to nie to, co chcę, tylko to, co chroniony hasłem partycji, a nie program zapisuje w locie do 1 zaszyfrowanego pliku ... Słyszałem, że metoda jest bardziej prawdopodobne na porażkę. Poza tym, USB stick może być wykorzystywany na dowolnym komputerze w dowolnym miejscu - bez guaruntee, że byłbym w stanie zainstalować to oprogramowanie. |
|
| |||
| |||
| Ale to nie to, co chcę, tylko to, co chroniony hasłem partycji, a nie program zapisuje w locie do 1 zaszyfrowanego pliku ... Słyszałem, że metoda jest bardziej prawdopodobne na porażkę. Poza tym, USB stick może być wykorzystywany na dowolnym komputerze w dowolnym miejscu - bez guaruntee, że byłbym w stanie zainstalować to oprogramowanie. Anyway, dzięki za wkład, ale myślę, że już znalazł odpowiedniego urządzenia. |
|
| |||
| |||
| hmmm co prawda rozumiem, pan mówi, ale oprogramowanie jest 3MB duże i instals w 10 sekund allso jego kompatybilny z Windows 98 do góry Evan RLC z W7 tak, ale jego podstawowe skutecznych środków. Ale tak, rozumiem, co pan mówi, że nie mam pojęcia gdzie pójść na USB już z oprogramowania na ive nigdy spojrzał lol. |
![]() |
|
| Zakładki |