mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Parola Protejarea USB Flash Drives

Reply

Thread Tools
Old 23 iunie 2009, 09:56
Grupul de stat

Bună tuturor,

OK, deci unele de stocare USB veni cu un software care vă permite să partiţionaţi unitatea în 2 partiţii separate; protejate cu parolă şi de acces liber.
Eu sunt în prezent în căutarea unui nou flash drive care are această caracteristică. Nu vreau sa te că nu o să-l şi apoi să utilizaţi software-ul care proprietry copii totul într-un fişier criptat la toate, dacă este posibil.

Sugestii va rog!

Cu respect,
Old 23 iunie 2009, 09:59
Grupul de donator

Toate vârf flash drive-do.
Old 23 iunie 2009, 11:01
Grupul de stat

Multumesc, orice alte branduri?
Old 23 iunie 2009, 12:18
Grupul de donator

Nu sunt prea sigur fără apel la Google de experienţă, şi cred că aţi făcut deja acest lucru.

Eu ştiu doar că de vârf, pentru că nu asta e ceea ce eu şi familia mea utilizare, diferite modele diferite şi variază, ele au întotdeauna acelaşi utilitare.
Old 23 iunie 2009, 12:55
Grupul de stat

Ahh, eu v-am găsit ce Caut cred, un Verbatim 16GB.

Se pare că mai mici capacităţi (4GB şi sub) aproape întotdeauna cu software-ul, dar 8GB + rar face ...
Old 23 iunie 2009, 16:26
Grupul de donator

Cred că este un mic program care ar fi mai sigur sa numit PC-ul de blocare a mea, şi acesta este un program care, atunci când vă conectaţi la USB drive-l encrypts acesta cu orice număr de cifre şi numere în funcţie de ceea ce aţi setat o parolă pentru a. Acest lucru, atunci va fi doar abled pentru a fi deschise de acest program de pe orice PC cu programul specific:)
aşa-mi face o lovitură sujjestion fundul parola si criptarea în parte cu vunerable detials pe loc si apoi program exe. fişier de pe partea laterală a accesable partiţie meen în cazul în care acest lucru va mai merge vreodată ce PC-ul care îl folosiţi întotdeauna vă va fi posibilitatea de a accesa fişiere ce condiţii de siguranţă şi securitate.
Old 24 iunie 2009, 02:40
Grupul de stat

Dar asta nu e ceea ce vreau, eu doar ce o partiţie protejată prin parolă, nu un program de scrie pe zbura la 1 fişier criptat ... Am auzit că metoda este mult mai probabil să nu reuşească.

În afară de aceasta, stick-ul USB poate fi utilizat pe orice calculator de oriunde - nu guaruntee că aş fi capabil de a instala software-ul.
Old 24 iunie 2009, 02:41
Grupul de stat

Dar asta nu e ceea ce vreau, eu doar ce o partiţie protejată prin parolă, nu un program de scrie pe zbura la 1 fişier criptat ... Am auzit că metoda este mult mai probabil să nu reuşească.

În afară de aceasta, stick-ul USB poate fi utilizat pe orice calculator de oriunde - nu guaruntee că aş fi capabil de a instala software-ul.

Oricum, multumesc pentru intrare, dar cred că am găsit deja un dispozitiv adecvat.
Old 24 iunie 2009, 02:53
Grupul de donator

hmmm adevărat înţeleg ceea ce spui, dar software-ul este 3mb mare instals şi în 10 secunde allso sale compatibil de la Windows 98 până la Evan de RLC de W7 aşa sale de bază, dar eficiente mijloace. Dar, da, am înţeles ceea ce spui nu am nici o idee unde sa merg pentru un drive USB deja cu software-ul de pe ive niciodată privit lol.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.