menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Heslo Chrániť USB Flash disky

Reply

Thread Tools
Old 23. júna 2009, 09:56
Člen Skupina

Default Heslo Chrániť USB Flash disky

Ahoj všetkým,

Ok, takže niektoré USB disky sa dodávajú s softvér, ktorý vám umožní rozdelenie disku na 2 samostatné oddiely, zaheslovany a voľne prístupné.
Já jsem v súčasnosti hľadá nový flash disk, ktorý túto funkciu. Nechcem, aby si ten, ktorý nemá, a potom použiť proprietry kópie softvéru, ktorý všetko do jedného šifrovaného súboru, pokiaľ je to možné.

Námety, prosím!

Pozdravy,
Old 23. júna 2009, 09:59
Darcu Skupina

Všetky PEAK flash disky robiť.
Old 23. júna 2009, 11:01
Člen Skupina

Vďaka, akékoľvek iné značky?
Old 23. júna 2009, 12:18
Darcu Skupina

Já nejsem príliš istý, bez toho by Google skúsenosti, a myslím, že ste už robiť.

Já jen vím, že PEAK robiť, pretože to je to co já a moja rodina používaní rôznych modelov a radov, ktoré majú vždy rovnaký utilít.
Old 23. júna 2009, 12:55
Člen Skupina

Ahh, som našiel, čo som hľadal si myslím, a 16gb Verbatim.

Zdá, že menšie kapacity (4gb a pod) takmer vždy prísť s programovým vybavením, ale málokedy to 8GB + ...
Old 23. júna 2009, 16:26
Darcu Skupina

Myslím, že je malý program, ktorý by bol bezpečnejší jeho nazýva zámok počítači, a to je program, ktorý keď sa pripojíte na USB disk ho šifruje s ľubovoľným počtom číslic a čísel v závislosti na to, čo ste nastavili heslo. To potom bude len abled, ktoré majú byť otvorené na základe tohto programu na akomkoľvek PC s konkrétny program:)
takže moje sujjestion vykonať výkop zadok heslá a šifrovanie časť s vunerable detials na mieste a potom sa program exe. obrázok na strane accesable oblasť to bude meen ak vôbec niekedy, čo to máš PC používať vždy budete mať možnosť prístupu k súborom vás bezpečné.
Old 24. júna 2009, 02:40
Člen Skupina

Ale to nie je to, čo chcem, ale len to, čo heslom chránených oblastí, ktoré nie sú na programe píše o lete na 1 šifrovaného súboru ... Počul som, že metóda je väčšia pravdepodobnosť neúspechu.

Okrem USB médiá by mohli byť použité na akomkoľvek PC kdekoľvek - guaruntee ne, že by som bol schopný nainštalovať softvér.
Old 24. júna 2009, 02:41
Člen Skupina

Ale to nie je to, čo chcem, ale len to, čo heslom chránených oblastí, ktoré nie sú na programe píše o lete na 1 šifrovaného súboru ... Počul som, že metóda je väčšia pravdepodobnosť neúspechu.

Okrem USB médiá by mohli byť použité na akomkoľvek PC kdekoľvek - guaruntee ne, že by som bol schopný nainštalovať softvér.

Každopádně díky za vstup, ale myslím, že som už našiel vhodný prístroj.
Old 24. júna 2009, 02:53
Darcu Skupina

hmmm pravda, já to chápu, čo hovoríte, ale softvér je 3 MB veľký a instals do 10 sekúnd alls svoj kompatibilný z Windows 98 do Evan sa RLC zo W7 tak jeho základné, ale účinným spôsobom. Ale áno já to chápu, čo ste povedal: Nemám potuchy, kam sa obrátiť na USB disk so softvérom už na IVE nikdy pohleděv lol.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Chránené heslom - Zabudli ste heslo Windows XP Tom Všeobecné Software Chat 2 15. augusta 2009 10:58
Heslo vyhľadávanie megabyte Operačné systémy Windows 7 7. október 2008 01:51
DVD disky sú uznané ako CD disky? Axegrinder Drives & Removable Media 5 19. januára 2008 14:05
Explorer & flash disky Dfreak Drives & Removable Media 1 24. September 2007 16:11
Heslo Problem suzley Procesory, základné dosky & RAM 4 31. júla 2007 12:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.