![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Ok, takže niektoré USB disky sa dodávajú s softvér, ktorý vám umožní rozdelenie disku na 2 samostatné oddiely, zaheslovany a voľne prístupné. Já jsem v súčasnosti hľadá nový flash disk, ktorý túto funkciu. Nechcem, aby si ten, ktorý nemá, a potom použiť proprietry kópie softvéru, ktorý všetko do jedného šifrovaného súboru, pokiaľ je to možné. Námety, prosím! Pozdravy, |
|
| |||
| |||
| Všetky PEAK flash disky robiť. |
|
| |||
| |||
| Vďaka, akékoľvek iné značky? |
|
| |||
| |||
| Já nejsem príliš istý, bez toho by Google skúsenosti, a myslím, že ste už robiť. Já jen vím, že PEAK robiť, pretože to je to co já a moja rodina používaní rôznych modelov a radov, ktoré majú vždy rovnaký utilít. |
|
| |||
| |||
| Ahh, som našiel, čo som hľadal si myslím, a 16gb Verbatim. Zdá, že menšie kapacity (4gb a pod) takmer vždy prísť s programovým vybavením, ale málokedy to 8GB + ... |
|
| |||
| |||
| Myslím, že je malý program, ktorý by bol bezpečnejší jeho nazýva zámok počítači, a to je program, ktorý keď sa pripojíte na USB disk ho šifruje s ľubovoľným počtom číslic a čísel v závislosti na to, čo ste nastavili heslo. To potom bude len abled, ktoré majú byť otvorené na základe tohto programu na akomkoľvek PC s konkrétny program:) takže moje sujjestion vykonať výkop zadok heslá a šifrovanie časť s vunerable detials na mieste a potom sa program exe. obrázok na strane accesable oblasť to bude meen ak vôbec niekedy, čo to máš PC používať vždy budete mať možnosť prístupu k súborom vás bezpečné. |
|
| |||
| |||
| Ale to nie je to, čo chcem, ale len to, čo heslom chránených oblastí, ktoré nie sú na programe píše o lete na 1 šifrovaného súboru ... Počul som, že metóda je väčšia pravdepodobnosť neúspechu. Okrem USB médiá by mohli byť použité na akomkoľvek PC kdekoľvek - guaruntee ne, že by som bol schopný nainštalovať softvér. |
|
| |||
| |||
| Ale to nie je to, čo chcem, ale len to, čo heslom chránených oblastí, ktoré nie sú na programe píše o lete na 1 šifrovaného súboru ... Počul som, že metóda je väčšia pravdepodobnosť neúspechu. Okrem USB médiá by mohli byť použité na akomkoľvek PC kdekoľvek - guaruntee ne, že by som bol schopný nainštalovať softvér. Každopádně díky za vstup, ale myslím, že som už našiel vhodný prístroj. |
|
| |||
| |||
| hmmm pravda, já to chápu, čo hovoríte, ale softvér je 3 MB veľký a instals do 10 sekúnd alls svoj kompatibilný z Windows 98 do Evan sa RLC zo W7 tak jeho základné, ale účinným spôsobom. Ale áno já to chápu, čo ste povedal: Nemám potuchy, kam sa obrátiť na USB disk so softvérom už na IVE nikdy pohleděv lol. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chránené heslom - Zabudli ste heslo Windows XP | Tom | Všeobecné Software Chat | 2 | 15. augusta 2009 10:58 |
| Heslo vyhľadávanie | megabyte | Operačné systémy Windows | 7 | 7. október 2008 01:51 |
| DVD disky sú uznané ako CD disky? | Axegrinder | Drives & Removable Media | 5 | 19. januára 2008 14:05 |
| Explorer & flash disky | Dfreak | Drives & Removable Media | 1 | 24. September 2007 16:11 |
| Heslo Problem | suzley | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 31. júla 2007 12:34 |
| Thread Tools | |
| |