мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Лозинка штити УСБ Фласх Дривес

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. јуни 2009, 09:56
Мембер Гроуп

Здраво свима,

Ок, па неки УСБ дискови долазе са софтвером који омогућава партицији погона у 2 засебне партиције; заштићена лозинком и слободно доступна.
Ја сам тренутно у потрази за нови фласх дриве који има ту функцију. Не желим да се онај који нема га, а затим користити копије софтвера који проприетры све у један шифровану датотеке ако је икако могуће.

Приједлози молим!

Поздрави,
Old 23. јуни 2009, 09:59
Донаторска Група

Сви врх фласх дискови учинити.
Old 23. јуни 2009, 11:01
Мембер Гроуп

Хвала, било које друге робне марке?
Old 23. јуни 2009, 12:18
Донаторска Група

Нисам превише сигурни без позивања на Гоогле искуство, и мислим да сте то већ урадили.

Ја само знам да је до врха, јер то је оно што Ја и моја породица користити, разне различите моделе и опсези, они увек имају исти комуналије.
Old 23. јуни 2009, 12:55
Мембер Гроуп

Ахх, Иве 'праведан оно што сам пронашао Тражим ја мислим, а 16ГБ Вербатим.

Чини се да је мање капацитета (4ГБ и под) скоро увек долазе са софтвером, али 8ГБ + ретко до ...
Old 23. јуни 2009, 16:26
Донаторска Група

Мислим да је мали програм који ће бити сигурнији својим закључавање зове мој пц, а то је програм који када прикључите на УСБ возити га шифрира га са било којим бројем цифара и бројеве зависно на што сте поставили лозинку за. То ће бити само онда аблед се отвори овај програм на било којем рачунару са специфичним програм:)
па мој сујјестион направити кицк асс лозинку и шифрирамо део са вунерабле детиалс на, а затим ставите ексе програм. датотеке на аццесабле страни партицијске меен где ће то икад идете што икад пц коју користите да ћете увек бити у могућности да приступи датотекама вас сигурно и сигуран.
Old 24. јуни 2009, 02:40
Мембер Гроуп

Али то није оно што желим, а ја само што је заштићена лозинком партицију, програм се не пише у лету до 1 шифровану датотеке ... Ја сам чуо да метода је више вероватно да ће успети.

Осим тога, УСБ стицк би се могла користити на било којем рачунару нигдје - нема гуарунтее да бих моћи да инсталирате тај софтвер.
Old 24. јуни 2009, 02:41
Мембер Гроуп

Али то није оно што желим, а ја само што је заштићена лозинком партицију, програм се не пише у лету до 1 шифровану датотеке ... Ја сам чуо да метода је више вероватно да ће успети.

Осим тога, УСБ стицк би се могла користити на било којем рачунару нигдје - нема гуарунтее да бих моћи да инсталирате тај софтвер.

Било како, хвала за улаз, али мислим да сам већ пронашао прикладан уређај.
Old 24. јуни 2009, 02:53
Донаторска Група

хммм труе Схватамо шта говориш, али је софтвер 3МБ велике и инсталс у 10 секунди аллсо својим компатибилан са Уиндоус 98 горе Расплинути је РЛЦ од У7 тако основних али ефикасан начин. Али да ја разумем шта говориш Ја немам нит мисли где се обратити за УСБ возити већ са софтвером на иве никада изгледао лол.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц