![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Merhabalar,
Tamam, bu yüzden bazı USB yazılım ile 2 ayrı bölümler halinde sürücü bölümü için şifre ve serbestçe erişilebilir korunan sağlar gelen sürücüler. Şu anda bu özelliğe sahip yeni bir flash sürücü arıyorum. Ben bu yoksa almak ve sonra proprietry yazılım kullanmak istemiyorum, bir şifrelenmiş dosyaya kopyalar her şey mümkün eğer at. Önerileriniz lütfen! Saygılar, |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tüm PEAK flash sürücüler yapmak.
|
|||
|
|||
|
Teşekkürler, başka bir marka?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben de Google'ın arama deneyimi olmadan emin değilim, ben zaten yaptık tahmin bu.
Ben sadece, çünkü ben ve benim ailem kullanımı, çeşitli model ve aralıkları hep aynı programları ne var o PEAK biliyorum. |
|
|
|||
|
|||
|
Ahh, ben sadece ben sanırım ne arıyorum ettik; bir 16GB Verbatim.
Bu küçük kapasitelerde (4GB ve altında) neredeyse her zaman yazılım gelir, ancak 8GB + nadiren yapmak görünüyor ... |
|
|
|||
|
|||
|
Orada da onun benim bilgisayar kilidi denir güvenli olacak küçük bir program olduğunu düşünüyorum ve bu zaman bu rakam ve numaraların herhangi bir sayı ne ayarladıysanız için şifre göre bu şifreler USB sürücü bağlayın bir programdır. Bu da sadece özel bir bilgisayar programı ile bu program tarafından açılması için abled olacak:)
Bunu benim sujjestion tekme eşek şifre yapmak ve vunerable detials ile parçası şifreleyebilir ve daha sonra program exe yerleştirin. burası her ne kadar size her zaman güvenli dosya erişim mümkün olacaktır kullanmak PC git Meen olan bölümü ve accesable tarafında dosya. |
|
|
|||
|
|||
|
Ama bu ne istiyorsun değil; Ben sadece bir şifre, bu sinek 1 şifreli dosyaya yazan bir program ... Bu yöntem daha başarısız olasılıkla duymuşsunuzdur bölümü değil korunmaktadır.
Ayrıca, USB Stick herhangi bir bilgisayarda kullanılan her yerde olabilir - hiçbir guaruntee o yazılımı yüklemeniz mümkün olacaktır. |
|
|
|||
|
|||
|
Ama bu ne istiyorsun değil; Ben sadece bir şifre, bu sinek 1 şifreli dosyaya yazan bir program ... Bu yöntem daha başarısız olasılıkla duymuşsunuzdur bölümü değil korunmaktadır.
Ayrıca, USB Stick herhangi bir bilgisayarda kullanılan her yerde olabilir - hiçbir guaruntee o yazılımı yüklemeniz mümkün olacaktır. Herneyse, giriş için teşekkürler, ama ben zaten uygun bir cihaz tespit ettik düşünüyorum. |
|
|
|||
|
|||
|
gerçek Hmmm Ne diyorsun, ama yazılım 3MB büyük ve instals 10 saniye içinde Evan ve RLC W7 of Windows 98 kendi uyumlu allso onun temel ama etkili demektir çok anlıyorum. Ama evet i nerede bir USB sürücü için ive yazılım zaten gitmek hiçbir ipucu var lol baktım hiç ne diyorsun anlıyorum.
|