менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Захист паролем USB флеш-накопичувачі

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 червня 2009, 09:56
Член групи

Привіт всім,

Ok, тому деякі USB накопичувачі поставляються з програмним забезпеченням, що дозволяє розділити диск на 2 окремих розділів; паролем і вільно доступними.
Я в даний час шукає новий флеш-накопичувач який володіє цією властивістю. Я не хочу, щоб отримати одне, що його немає, а потім використовувати proprietry копії програмного забезпечення, яке все в одному зашифрованому файлі, якщо взагалі можливо.

Пропозиції, будь ласка!

Привіт,
Old 23 червня 2009, 09:59
Донор групи

Всі флеш-диски PEAK робити.
Old 23 червня 2009, 11:01
Член групи

Спасибі, будь-якої іншої марки?
Old 23 червня 2009, 12:18
Донор групи

Я не зовсім впевнений, без заходу на досвід Google, і я думаю, ви вже зробили це.

Я просто знаю, що пік робити, тому що це те, що я і моя сім'я використовувати різні моделі та різні діапазони, вони завжди мають ті ж комунальні послуги.
Old 23 червня 2009, 12:55
Член групи

Ах, я тільки що знайшов те, що я шукаю я думаю; 16GB Verbatim.

Здається, що менший потенціал (4 Гб і молодше), майже завжди поставляються з програмним забезпеченням, але 8GB + дуже рідко ...
Old 23 червня 2009, 16:26
Донор групи

Я думаю, що це невелика програма, яка буде безпечніше свого називається Lock My PC, і це програма, яка при підключенні диска USB шифрує його з будь-якою кількістю цифр і чисел залежно від того, що ви встановили пароль. Це потім буде тільки можуть бути відкриті в цю програму на будь-якому комп'ютері з конкретною програмою:)
Так що мій sujjestion зробити Kick Ass пароля і шифрування частина з vunerable detials на місці, а потім програма EXE. Файл на accesable перегородки це міна, де б ви коли-небудь піти, що ви використовуєте комп'ютер, ви завжди будете мати доступ до файлів вам надійним і безпечним.
Old 24 червня 2009, 02:40
Член групи

Але це не те, що я хочу, я тільки що розділ, захищений паролем, а не програма записує на льоту "для зашифрованих файлів 1 ... Я чув, що цей метод швидше на невдачу.

Крім того, Stick USB може бути використаний на будь-якому комп'ютері, в будь-якому місці - не guaruntee, що я буду мати можливість встановлення цього програмного забезпечення.
Old 24 червня 2009, 02:41
Член групи

Але це не те, що я хочу, я тільки що розділ, захищений паролем, а не програма записує на льоту "для зашифрованих файлів 1 ... Я чув, що цей метод швидше на невдачу.

Крім того, Stick USB може бути використаний на будь-якому комп'ютері, в будь-якому місці - не guaruntee, що я буду мати можливість встановлення цього програмного забезпечення.

У всякому разі, спасибі за вхід, але я думаю, вже знайшли відповідне пристрій.
Old 24 червня 2009, 02:53
Донор групи

Хммм правда, я розумію, що ви говорите, але програмне забезпечення 3mb великий і instals в 10 секунд allso своєї сумісні з Windows 98 до Еван RLC з W7 тому його основна, але ефективним способом. Але Так, я розумію, що ви говорите Поняття не маю, куди звернутися за Drive USB вже з програмним забезпеченням Я ніколи не дивився LOL.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.