![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Ok, тому деякі USB накопичувачі поставляються з програмним забезпеченням, що дозволяє розділити диск на 2 окремих розділів; паролем і вільно доступними. Я в даний час шукає новий флеш-накопичувач який володіє цією властивістю. Я не хочу, щоб отримати одне, що його немає, а потім використовувати proprietry копії програмного забезпечення, яке все в одному зашифрованому файлі, якщо взагалі можливо. Пропозиції, будь ласка! Привіт, |
|
| |||
| |||
| Всі флеш-диски PEAK робити. |
|
| |||
| |||
| Спасибі, будь-якої іншої марки? |
|
| |||
| |||
| Я не зовсім впевнений, без заходу на досвід Google, і я думаю, ви вже зробили це. Я просто знаю, що пік робити, тому що це те, що я і моя сім'я використовувати різні моделі та різні діапазони, вони завжди мають ті ж комунальні послуги. |
|
| |||
| |||
| Ах, я тільки що знайшов те, що я шукаю я думаю; 16GB Verbatim. Здається, що менший потенціал (4 Гб і молодше), майже завжди поставляються з програмним забезпеченням, але 8GB + дуже рідко ... |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що це невелика програма, яка буде безпечніше свого називається Lock My PC, і це програма, яка при підключенні диска USB шифрує його з будь-якою кількістю цифр і чисел залежно від того, що ви встановили пароль. Це потім буде тільки можуть бути відкриті в цю програму на будь-якому комп'ютері з конкретною програмою:) Так що мій sujjestion зробити Kick Ass пароля і шифрування частина з vunerable detials на місці, а потім програма EXE. Файл на accesable перегородки це міна, де б ви коли-небудь піти, що ви використовуєте комп'ютер, ви завжди будете мати доступ до файлів вам надійним і безпечним. |
|
| |||
| |||
| Але це не те, що я хочу, я тільки що розділ, захищений паролем, а не програма записує на льоту "для зашифрованих файлів 1 ... Я чув, що цей метод швидше на невдачу. Крім того, Stick USB може бути використаний на будь-якому комп'ютері, в будь-якому місці - не guaruntee, що я буду мати можливість встановлення цього програмного забезпечення. |
|
| |||
| |||
| Але це не те, що я хочу, я тільки що розділ, захищений паролем, а не програма записує на льоту "для зашифрованих файлів 1 ... Я чув, що цей метод швидше на невдачу. Крім того, Stick USB може бути використаний на будь-якому комп'ютері, в будь-якому місці - не guaruntee, що я буду мати можливість встановлення цього програмного забезпечення. У всякому разі, спасибі за вхід, але я думаю, вже знайшли відповідне пристрій. |
|
| |||
| |||
| Хммм правда, я розумію, що ви говорите, але програмне забезпечення 3mb великий і instals в 10 секунд allso своєї сумісні з Windows 98 до Еван RLC з W7 тому його основна, але ефективним способом. Але Так, я розумію, що ви говорите Поняття не маю, куди звернутися за Drive USB вже з програмним забезпеченням Я ніколи не дивився LOL. |