по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Телефон Memory Stick проблем ..

Reply

Нишка Инструменти
Old 22 април 2008, 12:27
Член Група

Default Телефон Memory Stick проблем ..

Хей

Имате нужда от помощ с памет на телефона си, аз бях зареждането ми телефона, както обикновено, взе я, тогава, за да разберете цялата ми памет е отри . Някакви идеи защо това ще се случи? му не се е случило, преди всичко е в пъти по Айв имаха телефон. Телефонът е Sony Ericsson K750i с фабричен Memory Stick PRO Duo (64MB).
Old 22 април 2008, 13:30
Номер на групата

Моят син имаше подобен проблем с негово k750i, се оказва, в неговия случай, за да бъде лоша връзка, всичко, което направи е да се почистят контактите и натиснете го и на няколко пъти и тя работи,
да работят за вас M8

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Old 22 април 2008, 13:41
Номер на групата

Това се случва от време на време с фабричен произведени карти, купи приличен марка име едно и никога не гледам назад LOL.
Old 22 април 2008, 14:46
Член Група

Беше SanDisk един, който е на прилична марка Im доведе до вярват.
Old 22 април 2008, 14:49
Номер на групата

Знаете, че идват с телефона си? Също така трябва да сложиш нещо в компютъра и в момента са на всеки снимка, телефонни номера и за контакт, записани на частно папка в моите документи, моят стар телефон е бил откраднат веднъж след отпадането я страна, лицето, което установи, че няма да отговори на всичко това Трябва да съм rang около 20 пъти, а за 3 дни-късно най-добрият ми приятел дойде при мен с телефона си и ми каза, кой му го продаде .... е бил случаен човек, но ми е приятел новите му отивам телефона си и всичко беше изтрита включително съобщения payed човекът посещение, имаме 15 лири обратно, че моята приятелка платени и напуснали путка подарък ...
Old 22 април 2008, 15:23
Член Група

Контактите се записват в паметта на телефона действителните, както и да направи картата идват с телефона, телефонът статут нещо все още показват, че половината е пълна, когато в действителност празна.
Old 22 април 2008, 15:38
Номер на групата

Купи 8GB карта за 52,86 лири на overclockers.co.uk:)
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Странно Проблем с Memory Stick Джими Шапка Дискове & сменяемите носители 1 25-ти август, 2009 07:32
Memory Stick не работи djkcp Дискове & сменяемите носители 8 19 Feb 2009 15:02
Memory Stick блок??? mctw Дискове & сменяемите носители 1 18-ти септември 2008 17:14
USB Memory Stick & Vista elanorbreton Дискове & сменяемите носители 4 19 май 2008 г. 02:03
Нови Memory Stick! kooga Дискове & сменяемите носители 4 29 Авг 2007 15:49
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc