![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей Имате нужда от помощ с памет на телефона си, аз бях зареждането ми телефона, както обикновено, взе я, тогава, за да разберете цялата ми памет е отри . Някакви идеи защо това ще се случи? му не се е случило, преди всичко е в пъти по Айв имаха телефон. Телефонът е Sony Ericsson K750i с фабричен Memory Stick PRO Duo (64MB). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моят син имаше подобен проблем с негово k750i, се оказва, в неговия случай, за да бъде лоша връзка, всичко, което направи е да се почистят контактите и натиснете го и на няколко пъти и тя работи, да работят за вас M8
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Това се случва от време на време с фабричен произведени карти, купи приличен марка име едно и никога не гледам назад LOL. |
|
| |||
| |||
| Беше SanDisk един, който е на прилична марка Im доведе до вярват. |
|
| |||
| |||
| Знаете, че идват с телефона си? Също така трябва да сложиш нещо в компютъра и в момента са на всеки снимка, телефонни номера и за контакт, записани на частно папка в моите документи, моят стар телефон е бил откраднат веднъж след отпадането я страна, лицето, което установи, че няма да отговори на всичко това Трябва да съм rang около 20 пъти, а за 3 дни-късно най-добрият ми приятел дойде при мен с телефона си и ми каза, кой му го продаде .... е бил случаен човек, но ми е приятел новите му отивам телефона си и всичко беше изтрита включително съобщения payed човекът посещение, имаме 15 лири обратно, че моята приятелка платени и напуснали путка подарък ... |
|
| |||
| |||
| Контактите се записват в паметта на телефона действителните, както и да направи картата идват с телефона, телефонът статут нещо все още показват, че половината е пълна, когато в действителност празна. |
|
| |||
| |||
| Купи 8GB карта за 52,86 лири на overclockers.co.uk:) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Странно Проблем с Memory Stick | Джими Шапка | Дискове & сменяемите носители | 1 | 25-ти август, 2009 07:32 |
| Memory Stick не работи | djkcp | Дискове & сменяемите носители | 8 | 19 Feb 2009 15:02 |
| Memory Stick блок??? | mctw | Дискове & сменяемите носители | 1 | 18-ти септември 2008 17:14 |
| USB Memory Stick & Vista | elanorbreton | Дискове & сменяемите носители | 4 | 19 май 2008 г. 02:03 |
| Нови Memory Stick! | kooga | Дискове & сменяемите носители | 4 | 29 Авг 2007 15:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |