menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Telefon Memory Stick problém ..

Reply

Thread Nástroje
Old 22. duben 2008, 12:27
Člen Skupina

Default Telefon Memory Stick problém ..

Hej

Potřebujete pomoc s Memory Stick na můj telefon, byl jsem nabíjení telefonu jako obvykle, vzal si ho zdarma, pak zjistíte, že celý můj Memory Stick byl vymazán . Jakékoliv nápady, proč by to stalo? své nikdy nestalo před allt v on krát IVE měl telefon. Telefonem je Sony Ericsson K750i s tovární Memory Stick PRO Duo (64MB).
Old 22. duben 2008, 13:30
Dárce Skupina

Můj syn měl podobný problém se svým K750i, se ukázalo, v jeho případě, je špatné spojení, vše udělal bylo čisté kontakty a tlačit jej a na několikrát, a to fungovalo,
mohl pracovat pro vás M8

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 22. duben 2008, 13:41
Dárce Skupina

To se stává čas od času s továrně vyráběných karet, koupit slušnou značku s názvem jednoho a nikdy ohlédnout lol.
Old 22. duben 2008, 14:46
Člen Skupina

Byl to sandisk jedna, což je slušná značka im vedl věřit.
Old 22. duben 2008, 14:49
Dárce Skupina

Řekl, že přišel s telefonem? Také byste měli dát si věci do počítače, i nyní si fotografii, telefonní číslo a kontaktní uloženy na soukromou složku v mé dokumenty, můj starý telefon byl odcizen jednou po shození ji na stranu, ten, kdo zjistil, že by nebylo na ni odpovědět Musel jsem zvonil asi 20 krát, ale asi 3 dny později moje nejlepší kamarádka přišla ke mně můj telefon a řekl mi, kdo prodal jemu .... byl náhodný kluk ale moje kamarádka ho novým, chodím mého telefonu a vše, co bylo smazáno, včetně zpráv nocleh chlapa návštěvu, dostal zpět 15 liber, že můj přítel zaplatit, a opustil blbče dárek ...
Old 22. duben 2008, 15:23
Člen Skupina

Kontakty se ukládají do paměti telefonu skutečné, jo a kartu si přijít s telefonem, telefon stav věcí stále ukazují, že polovina plné výši, pokud jeho skutečně prázdná.
Old 22. duben 2008, 15:38
Dárce Skupina

Koupit 8GB karta za 52,86 libry na overclockers.co.uk:)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Strange Problém s kartou Memory Stick Jimmy Hat Drives & Removable Media 1 25.srpna 2009 07:32
Memory Stick nefunguje djkcp Drives & Removable Media 8 19. únor 2009 15:02
Memory Stick bloku? mctw Drives & Removable Media 1 18. Září 2008 17:14
USB Memory Stick & Vista elanorbreton Drives & Removable Media 4 19. května 2008 02:03
Nová karta Memory Stick! kooga Drives & Removable Media 4 29 srpen 2007 15:49
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.