μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Phone memory stick πρόβλημα ..

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Απρ 2008, 12:27
Μέλος Ομάδα

Default Phone memory stick πρόβλημα ..

Έι

Χρειάζεστε βοήθεια με το Memory Stick το τηλέφωνό μου, ήμουν χρέωση μέχρι το τηλέφωνό μου ως συνήθως, το έβγαλες χρέωση, τότε για να μάθετε το σύνολο των memory stick μου είχε εξαφανισθεί . Κάθε ιδέες γιατί κάτι τέτοιο θα συμβεί; δεν συνέβη ποτέ πριν από τις κατά καιρούς IVE allt που είχε το τηλέφωνο. Το τηλέφωνο είναι ένα Sony Ericsson K750i με το εργοστάσιο Memory Stick Pro Duo (64MB).
Old 22 Απρ 2008, 13:30
Ομάδα Δωρητών

Ο γιος μου είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα με το K750i, αποδείχθηκε ότι, στην περίπτωσή του, να είναι μια κακή σύνδεση, το μόνο που έκανε ήταν να καθαρίσετε τις επαφές και σπρώξτε προς και από λίγες φορές και λειτούργησε,
Μπορεί να λειτουργήσει για σας M8

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 22 Απρ 2008, 13:41
Ομάδα Δωρητών

Αυτό συμβαίνει από καιρό σε καιρό με το εργοστάσιο που παράγεται κάρτες, αγοράστε ένα αξιοπρεπές σήμα ονομάζεται ένα και ποτέ δεν κοιτάμε πίσω lol.
Old 22 Απρ 2008, 14:46
Μέλος Ομάδα

Ήταν μια SanDisk, που είναι ένα αξιοπρεπές σήμα im οδήγησε να πιστεύουμε.
Old 22 Απρ 2008, 14:49
Ομάδα Δωρητών

Μήπως θα έρθει με το τηλέφωνό σας; Επίσης θα πρέπει να θέσει τα πράγματά σας σε έναν υπολογιστή μου σήμερα έχουν κάθε φωτογραφία, έναν αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας και αποθηκεύονται σε έναν φάκελο στον ιδιωτικό μου έγγραφα, παλιό μου τηλέφωνο είχε κλαπεί μία φορά μετά την πτώση αυτή σε ένα μέρος, το άτομο που βρήκε δεν θα απαντήσει i πρέπει να έχουν rang περίπου 20 φορές, αλλά για 3 μέρες αργότερα ο καλύτερος φίλος μου ήρθε σε μένα με το τηλέφωνό μου και μου είπε ο οποίος πούλησε σε αυτόν .... ήταν ένα τυχαίο άνθρωπος, αλλά τον νέο μου φίλο, θα πάω το τηλέφωνό μου και πάντα ήταν διαγράφεται συμπεριλαμβανομένων μηνύματα payed τον τύπο της επίσκεψης, οι 15 λίρες έχεις πίσω τον φίλο μου που καταβλήθηκαν και τα αριστερά twat ένα δώρο ...
Old 22 Απρ 2008, 15:23
Μέλος Ομάδα

Οι επαφές αποθηκεύονται στη μνήμη του τηλεφώνου πραγματική, και ναι η κάρτα είχε έρθει με το τηλέφωνο, το τηλέφωνο αυτό το καθεστώς αυτό να έχει μισογεμάτο, όταν τα πραγματικά κενά.
Old 22 Απρ 2008, 15:38
Ομάδα Δωρητών

Αγορά 8gb κάρτα για 52,86 λίρες σε overclockers.co.uk:)
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.