manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Phone memory stick problem ..

Reply

Thread Tools
Old 22 tra 2008, 12:27
Member Group

Default Phone memory stick problem ..

Ej

Trebate li pomoć s memory stick na moj telefon, ja se tereti moj telefon kao i obično, isključite ga uze naplatiti, onda saznati cijeli moj memory stick bio izbrisala . Bilo koji ideja zašto to će se dogoditi? njegova se nikad nije dogodio prije puta u allt on Ive imali telefon. Telefon je Sony Ericsson K750i sa tvornicom Memory Stick PRO Duo (64MB).
Old 22 tra 2008, 13:30
Donatorska Grupa

Moj sin je imao sličan problem sa svojim K750i, ispostavilo se, u njegovom slučaju, da se loše veze, sve je činio bio je da se očistite kontakte i gurnuti ga u i iz nekoliko puta, a ona je radila,
bi mogli raditi za vas m8

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 22 tra 2008, 13:41
Donatorska Grupa

To se događa s vremena na vrijeme su tvornički proizvedena kartice, kupiti pristojan brand zove jedan i nikad ne osvrnuti se lol.
Old 22 tra 2008, 14:46
Member Group

Bio je to sandisk jedan, što je dovelo pristojan brand im vjerovati.
Old 22 tra 2008, 14:49
Donatorska Grupa

Jeste li s telefonom? Također biste trebali staviti stvari na vašem računalu i trenutno imaju svaka fotografija, broj telefona i kontakt spremljen na privatnu folder u mojim dokumentima, moj stari telefon je ukraden kada je nakon pada na stranka, osoba koja ne bi pronašao odgovor je i mora imati rang oko 20 puta, a oko 3 dana kasnije moja najbolja prijateljica mi je došla sa svojim telefonom i koji mi je rekao da mu je prodao .... bila slučajna momak ali moj novi prijatelj mu idem moj telefon i sve je obrisana poruka uključujući plaćeni Gvido posjet, dobio je 15 funta nazad, da je moj prijatelj platio ostavi twat poklon ...
Old 22 tra 2008, 15:23
Member Group

Kontakti su spremljeni u memoriju telefona stvarni, i da je kartica nije došao s telefonom, telefon i dalje prikazuju status stvar je polovina puna, kad je njegova zapravo prazan.
Old 22 tra 2008, 15:38
Donatorska Grupa

Kupite 8gb karticu za £ 52.86 at overclockers.co.uk:)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Strange Problem s Memory Stick ™ Jimmy Hat Drives & Izmjenjivi mediji 1 25 kolovoz 2009 07:32
Memory Stick Not Working djkcp Drives & Izmjenjivi mediji 8 19. veljača 2009 15:02
Memory Stick blok? mctw Drives & Izmjenjivi mediji 1 18. Ruj 2008 17:14
USB Memory Stick & Vista elanorbreton Drives & Izmjenjivi mediji 4 19. svibanj 2008 02:03
Novi Memory Stick! kooga Drives & Izmjenjivi mediji 4 29. kolovoz 2007 15:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.