![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej Trebate li pomoć s memory stick na moj telefon, ja se tereti moj telefon kao i obično, isključite ga uze naplatiti, onda saznati cijeli moj memory stick bio izbrisala . Bilo koji ideja zašto to će se dogoditi? njegova se nikad nije dogodio prije puta u allt on Ive imali telefon. Telefon je Sony Ericsson K750i sa tvornicom Memory Stick PRO Duo (64MB). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moj sin je imao sličan problem sa svojim K750i, ispostavilo se, u njegovom slučaju, da se loše veze, sve je činio bio je da se očistite kontakte i gurnuti ga u i iz nekoliko puta, a ona je radila, bi mogli raditi za vas m8
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| To se događa s vremena na vrijeme su tvornički proizvedena kartice, kupiti pristojan brand zove jedan i nikad ne osvrnuti se lol. |
|
| |||
| |||
| Bio je to sandisk jedan, što je dovelo pristojan brand im vjerovati. |
|
| |||
| |||
| Jeste li s telefonom? Također biste trebali staviti stvari na vašem računalu i trenutno imaju svaka fotografija, broj telefona i kontakt spremljen na privatnu folder u mojim dokumentima, moj stari telefon je ukraden kada je nakon pada na stranka, osoba koja ne bi pronašao odgovor je i mora imati rang oko 20 puta, a oko 3 dana kasnije moja najbolja prijateljica mi je došla sa svojim telefonom i koji mi je rekao da mu je prodao .... bila slučajna momak ali moj novi prijatelj mu idem moj telefon i sve je obrisana poruka uključujući plaćeni Gvido posjet, dobio je 15 funta nazad, da je moj prijatelj platio ostavi twat poklon ... |
|
| |||
| |||
| Kontakti su spremljeni u memoriju telefona stvarni, i da je kartica nije došao s telefonom, telefon i dalje prikazuju status stvar je polovina puna, kad je njegova zapravo prazan. |
|
| |||
| |||
| Kupite 8gb karticu za £ 52.86 at overclockers.co.uk:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Strange Problem s Memory Stick ™ | Jimmy Hat | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 25 kolovoz 2009 07:32 |
| Memory Stick Not Working | djkcp | Drives & Izmjenjivi mediji | 8 | 19. veljača 2009 15:02 |
| Memory Stick blok? | mctw | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 18. Ruj 2008 17:14 |
| USB Memory Stick & Vista | elanorbreton | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 19. svibanj 2008 02:03 |
| Novi Memory Stick! | kooga | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 29. kolovoz 2007 15:49 |
| Thread Tools | |
| |