kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Telefon tárról probléma ..

Reply

Téma eszközök
Old Április 22 2008, 12:27
Csoport tagja

Segítségre van szüksége a Memory Stick a telefonon, én a telefon töltés akár a szokásos módon vette ki, akkor meg az egész My Memory Stick volna megtörölte . Van ötleted, hogy miért ez fog történni? hogy soha nem történt, mielőtt a szer ive Allt ő volt a telefon. A telefon a Sony Ericsson K750i a gyári Memory Stick PRO Duo (64MB).
Old 22. április 2008, 13:30
Donor Group

A fiamnak volt egy hasonló probléma a K750i, kiderült, az ő esetében, hogy egy rossz kapcsolat, minden volt, hogy tisztítsa meg a kapcsolatokat, és nyomja meg és egy párszor, és dolgozott,
is dolgoznak m8

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Április 22 2008, 13:41
Donor Group

Ez történik, időről időre a gyárban előállított kártyák, vegyél egy tisztességes márkát nevezték, és soha nem nézek vissza lol.
Old Április 22 2008, 14:46
Csoport tagja

Ez volt a SanDisk, mely egy tisztességes márka im elhitették.
Old Április 22 2008, 14:49
Donor Group

Vajon jön a telefon? Is el kell helyezni a dolgot fel a számítógépes i jelenleg minden fénykép, telefonszám és kapcsolattartó mentett egy privát mappájába dokumentumok, öreg volt, ellopott telefon után egyszer elejtette a fél, aki megállapította, hogy nem felelt meg kell a rang, körülbelül 20-szer, hanem 3 nappal később a legjobb barátom volt nekem a telefont, és azt mondta nekem, aki eladta neki .... Véletlen volt, de a fickó a barátom új neki, megyek a telefon és mindent el kell hagyni köztük üzenetek fizetett a srác a látogatást, a 15 fontot kaptam vissza, hogy a barátom, fizetett és távozott a twat a jelen ...
Old Április 22 2008, 15:23
Csoport tagja

A névjegyzékben tárolt tényleges telefon memóriájába, és persze a kártya nem jön a telefon, a telefon állapotának dolog még mindig félig tele van, amikor a ténylegesen üres.
Old Április 22 2008, 15:38
Donor Group

Vásároljon egy 8GB kártyát 52,86 font a overclockers.co.uk:)
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.