![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei Reikia pagalbos dėl atminties kortelę į telefoną, buvau mano telefonas iki apmokestinimo, kaip įprasta, paėmė jį išjungti mokestį, sužinoti savo Memory Stick visa buvo sunaikinta . Any ideas, kodėl tai vyksta? jos neįvyko anksčiau allt jis kartus IVE turėjo telefonu. Telefonas Sony Ericsson K750i su gamyklos Memory Stick PRO Duo (64MB). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano sūnus buvo panaši problema su savo k750i, paaiškėjo, kad jo atveju, turi būti blogas ryšys, visa, ką jis padarė, buvo išvalyti kontaktus ir stumkite jį ir atlikti keletą kartų ir jis dirbo, galėtų dirbti Jums M8
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Tai atsitinka, laikas nuo laiko su gamykla korteles, nusipirkti padorų ženklo pavadintas vienas ir niekada nužvelgia lol. |
|
| |||
| |||
| Tai buvo viena SanDisk, kuri yra geras prekės jiems leido manyti. |
|
| |||
| |||
| Ar jis ateis su savo telefonu? Taip pat jūs turėtumėte pateikti savo medžiagą į kompiuterį aš dabar jau kas nuotrauka, telefono numeris ir įrašomi į privataus aplanką Mano dokumentai, Mano senas telefonas buvo pavogtas, kai po nuleisti ją šalimi, asmuo, kuris nustatė, kad jis nebūtų į jį atsakyti Aš turi nuskambėjo maždaug 20 kartų, bet apie 3 dienas po mano geriausias draugas atėjo pas mane su mano telefono ir man pasakė, kuris pardavė jam .... buvo atsitiktinai vaikinas, bet mano draugas naujas jo, aš einu į savo telefoną ir viskas buvo panaikinta, įskaitant pranešimus kreipiamas Guy vizito gavo £ 15 atgal, kad mano draugas moka ir paliko twat dabar ... |
|
| |||
| |||
| Kontaktai įrašomi faktinis telefono atmintyje, o yeah kortelę Ar ateis su telefonu, telefono statusas dalykas vis dar rodo ji pusiau pilna, kai jos iš tikrųjų tuščios. |
|
| |||
| |||
| Pirkti 8gb kortele 52,86 £ per overclockers.co.uk:) |