![]() |
|
| |||
| |||
| Hei Vajadzīga palīdzība ar atmiņas karti uz manu telefonu, man bija maksas mana tālruņa darbību kā ierasts, ņēma to pie maksas pēc tam uzzināt visu manu Memory Stick bija jānoslauka . Jebkuras idejas, kāpēc tas varētu notikt? tā nekad nav noticis agrāk allt viņš reizes IVE bija tālruni. Tālrunis ir Sony Ericsson K750i ar rūpnīcu Memory Stick PRO DUO (64MB). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mans dēls bija līdzīga problēma ar savu K750i, izrādījās, viņa gadījumā ir slikts savienojums, visiem viņš bija tīra kontaktus un nospiediet to un veic vairākas reizes, un tā strādāja, varētu strādāt m8 jums
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Tas notiek laiku pa laikam ar rūpnīcā kartēm, nopirkt pienācīgas brand viena un nekad atskatīties lol. |
|
| |||
| |||
| Tas bija SanDisk vienu, kas ir pienācīgas kvalitātes zīmolu im rosināja domāt. |
|
| |||
| |||
| Vai tas nāk ar savu telefonu? Tāpat jums vajadzētu nodot savu piedāvājumu uz datora es pašlaik ir patiess foto, tālruņa numurs un kontaktpersona saglabāts privātu mapi Mani dokumenti, mans vecais telefons ir zagts reizi pēc krītot tā ir persona, persona, kas konstatējusi, ka nevarētu to atbildēt Man ir jābūt rang apmēram 20 reizes, bet aptuveni 3 dienas vēlāk mans labākais draugs atnāca pie manis ar manu telefonā un pastāstīja, kas pārdeva to viņam .... bija izlases puisis, bet mans draugs jauns viņam, i iet mans telefons, un viss tika dzēsts, ieskaitot ziņas payed puisis apmeklējuma got £ 15 atpakaļ, ka mans draugs izmaksāto un pa kreisi twat iesniegt ... |
|
| |||
| |||
| Kontakti tiek saglabāti faktisko tālruņa atmiņā, un yeah karti tomēr nāk ar tālruni, tālruņa statusu lieta vēl joprojām tai pusei, kad tā faktiski tukšas. |
|
| |||
| |||
| Nopirkt 8gb karti £ 52,86 par overclockers.co.uk:) |