![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej Potrzebujesz pomocy z karty Memory Stick w moim telefonie, byłem ładowania telefonu, jak zwykle, wziął go naładować, a następnie, aby dowiedzieć się całej mojej Memory Stick zostały wymazane . Wszelkie pomysły, dlaczego to się stało? jej nigdy nie zdarzyło się wcześniej w Allt razy ive on miał telefonu. Telefon Sony Ericsson K750i z fabryki Memory Stick PRO Duo (64MB). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mój syn miał podobne problemy ze swoim K750i, okazało się, w jego przypadku, jest złe połączenie, wszystko uczynił było czyste kontakty i pchania go i obecnie kilka razy i to działało, może pracować dla Ciebie m8
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Dzieje się tak od czasu do czasu z fabryki produkowane karty, kupić marki godnej nazwany, jedno i nigdy nie patrzeć wstecz lol. |
|
| |||
| |||
| To był SanDisk, który jest im marki godnej doprowadziło do uwierzenia. |
|
| |||
| |||
| Czy pochodzą z telefonem? Ponadto należy umieścić swoje rzeczy na komputerze, i obecnie wszystkie zdjęcia, numeru telefonu i kontakt zapisany na prywatny folder w moje dokumenty, mój stary telefon został skradziony raz po upuszczeniu go na stronie, osoba, która nie będzie znaleźć na nie odpowiedzieć I musi mieć rang około 20 razy, ale o 3 dni później mój najlepszy przyjaciel przyszedł do mnie z mojego telefonu i powiedział mi, który sprzedał go do Niego .... był losowy facet, ale moim przyjacielem nowych niego i go mój telefon i wszystko zostało usunięte w tym wiadomości wypłacana facet wizyty, dostałem 15 funtów z powrotem, że mój przyjaciel zapłacone i opuścił cioto prezent ... |
|
| |||
| |||
| Kontakty są zapisywane w pamięci telefonu rzeczywiste i tak karta nie pochodzą z telefonem, telefon stanu rzeczy nadal pokazują to w połowie pełna, gdy jej rzeczywiście pusta. |
|
| |||
| |||
| Kup 8GB karta 52,86 funta na overclockers.co.uk:) |
![]() |
|
| Zakładki |