![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei Aveţi nevoie de ajutor cu memory stick de pe telefonul meu, am fost de tarifare telefonul meu, ca de obicei, în sus, au luat-o de pe taxa, apoi pentru a afla întreaga mea stick de memorie a fost sters . Orice idee de ce acest lucru se va întâmpla? ei nu s-a întâmplat înainte de acesta ori în allt ive avut telefon. Telefonul este un Sony Ericsson K750i cu fabrica Memory Stick PRO Duo (64MB). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fiul meu a avut o problemă similară cu K750i, s-au dovedit, în cazul său, să fie o legătură de rau, tot ce a făcut a fost să curăţaţi contactele şi împingeţi-l în şi în afară de câteva ori si a functionat, ar putea lucra pentru tine M8
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Acest lucru se întâmplă din când în când cu fabrica de produse carduri, cumpăraţi un brand numit o decentă şi nu ne uităm în urmă lol. |
|
| |||
| |||
| A fost un sandisk o, care este un brand decent im condus să cred. |
|
| |||
| |||
| A venit cu telefonul? De asemenea, ar trebui să puneţi lucrurile tale pe un computer i în prezent, au fiecare fotografie, numărul de telefon şi de la o persoană de contact salvate privat dosarul în documentele mele, vechiul meu de telefon a fost furat o dată, după renunţarea la o parte, persoana care a găsit-o nu ar răspunde la ea i trebuie să fi sunat în jur de 20 de ori, dar de 3 zile mai târziu cel mai bun prieten al meu mi-a venit cu telefonul meu şi mi-a spus care a vandut-o să-l .... a fost un tip aleator, dar prietenul meu nou cu el, i merge telefonul meu si totul a fost şters, inclusiv mesajele de tip plateste o vizită, am 15 de lire pe care prietenul meu înapoi plătit şi a plecat în pizdă un cadou ... |
|
| |||
| |||
| Contactele sunt salvate în memoria telefonului real, şi da de carte a făcut vin cu telefonul, telefonul arată încă statutul de lucru le-a jumătate plină, atunci când de fapt ei gol. |
|
| |||
| |||
| Cumparati o carte de 8GB de la 52.86 lire overclockers.co.uk:) |