![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej Potrebujete pomoc s Memory Stick na môj telefón, bol som nabíjanie telefónu ako obvykle, vzal si ho zadarmo, potom zistíte, že celý môj Memory Stick bol vymazaný . Akékoľvek nápady, prečo by to stalo? svoje nikdy nestalo pred allt v on-krát IVE mal telefón. Telefónom je Sony Ericsson K750i s továrenská Memory Stick PRO Duo (64MB). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môj syn mal podobný problém so svojím K750i, sa ukázalo, v jeho prípade, je zlé spojenie, všetko urobil bolo čisté kontakty a tlačit ho a na niekoľkokrát, a to fungovalo, mohol pracovať pre vás M8
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| To sa stáva čas od času s továrni vyrábaných kariet, kúpiť slušnú značku s názvom jedného a nikdy ohlédnout lol. |
|
| |||
| |||
| Bol to sandisk jedna, čo je slušná značka im viedol veriť. |
|
| |||
| |||
| Povedal, že prišiel s telefónom? Tiež by ste mali dať si veci do počítača, aj teraz si fotografiu, telefónne číslo a kontaktná uložené na súkromnú zložku v mojej dokumenty, môj starý telefón bol odcudzený raz po shození ju na stranu, ten, kto zistil, že by nebolo na ňu odpovedať Musel som zvonil asi 20 krát, ale asi 3 dni neskôr moja najlepšia kamarátka prišla ku mne môj telefón a povedal mi, kto predal jemu .... bol náhodný kluk ale moje kamarádka ho novým, chodím môjho telefónu a všetko, čo bolo vymazané, vrátane správ nocľah chlapa návštevu, dostal späť 15 libier, že môj priateľ zaplatiť, a opustil blbče darček ... |
|
| |||
| |||
| Kontakty sa ukladajú do pamäte telefónu skutočné, jo a kartu si prísť s telefónom, telefón stav vecí stále ukazujú, že polovica plnej výške, ak jeho skutočne prázdna. |
|
| |||
| |||
| Kúpiť 8GB karta za 52,86 libry na overclockers.co.uk:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Strange Problém s kartou Memory Stick | Jimmy Hat | Drives & Removable Media | 1 | 25.srpna 2009 07:32 |
| Memory Stick nefunguje | djkcp | Drives & Removable Media | 8 | 19. február 2009 15:02 |
| Memory Stick bloku? | mctw | Drives & Removable Media | 1 | 18. September 2008 17:14 |
| USB Memory Stick & Vista | elanorbreton | Drives & Removable Media | 4 | 19. mája 2008 02:03 |
| Nová karta Memory Stick! | köögi | Drives & Removable Media | 4 | 29 august 2007 15:49 |
| Thread Tools | |
| |