![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Еј Требате ли помоћ са меморы стицк на мој телефон, ја се терети мој телефон као и обично, искључите га узе наплатити, онда сазнати цео мој меморы стицк био избрисала . Било који идеја зашто то ће се десити? његова се никад није догодио пре пута у аллт он Иве имали телефон. Телефон је Соны Ерицссон К750и са творница Меморы Стицк ПРО Дуо (64МБ). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мој син је имао сличан проблем са својим К750и, испоставило се, у његовом случају, да се лоше везе, све је чинио био је да се очистите контакте и гурнути га у и из неколико пута, а она је радила, би могли да раде за вас м8
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| То се дешава с времена на време су фабрички произведена картице, купити пристојан бранд зове један и никад не осврнути се лол. |
|
| |||
| |||
| Био је то сандиск један, што је довело пристојан бранд им веровати. |
|
| |||
| |||
| Јесте ли са телефоном? Такође бисте требали ставити ствари на вашем рачунару и тренутно имају свака фотографија, број телефона и контакт сачуван на приватну фолдер у мојим документима, мој стари телефон је украден када је након пада на странка, особа која не би пронашао одговор је и мора да има ранг око 20 пута, а око 3 дана касније моја најбоља пријатељица ми је дошла са својим телефоном и који ми је рекао да му је продао .... била случајна момак али мој нови пријатељ му идем мој телефон и све је избрисана порука укључујући плаћени тип посјету, добио је 15 фунта назад, да је мој пријатељ платио остави туат поклон ... |
|
| |||
| |||
| Контакти су сачувани у меморији телефона стварни, и да је картица није дошао са телефоном, телефон и даље приказују статус ствар је половина пуна, кад је његова заправо празан. |
|
| |||
| |||
| Купите 8ГБ картицу за £ 52.86 ат оверцлоцкерс.цо.ук:) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Чудан проблем са Меморы Стицк | Јиммы Хат | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 25 Авг 2009 07:32 |
| Меморы Стицк Нот Уоркинг | дјкцп | Дривес & Измјењиви медији | 8 | 19 фебруар 2009 15:02 |
| Меморы Стицк блок? | мцту | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 18. сеп 2008 17:14 |
| УСБ Меморы Стицк & Виста | еланорбретон | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 19 мај 2008 02:03 |
| Нови Меморы Стицк! | коога | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 29 аугуст 2007 15:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |