![]() |
|
| |||
| |||
| Hey Hafıza Telefonumdaki kalmak için yardıma ihtiyacınız var, ben her zamanki gibi, benim telefonu şarj olduğunu şarj kapalı, sonra da benim hafıza kartı ve tüm bulmak için aldı wiped olmuştur . Herhangi bir fikir neden olur? onun önce allt o kere ive bir telefon vardı asla olmadı. Telefon Sony Ericsson K750i fabrika bellek ile PRO Duo (64MB) sopa olduğunu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oğlum, kendi halinde, kötü bir bağlantı hale geldi, bütün kişileri temiz ve ve bir kaç kere doğru itin ve bu çalıştı oldu yaptım onun K750i ile benzer bir sorunu vardı M8 sizin için işe yarayabilecek
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Bu sefer fabrika kartları üretilen zaman olur bir marka bir geri lol bakmak hiç adını satın. |
|
| |||
| |||
| Bu bir marka Sohbet inanıyorum neden bir SanDisk biri oldu. |
|
| |||
| |||
| Bu telefon ile mi geldin? Ayrıca bir bilgisayar üzerine Ben şu anda her fotoğraf, telefon numarası ve iletişim özel bir klasöre Belgelerimi kaydettiğiniz eşyalarını koymak gerekir, eski telefon bir parti olan bu cevap da bulunan kişi orada bırakarak sonra çalındı Ben yaklaşık 20 kere, ama 3 gün sonra en iyi arkadaşım bana benim telefon geldi ve onu .... için satılan söyledi rang olması gerekir rasgele bir adam ama arkadaşım ona, i ve telefon git herşeyi mesajları da dahil olmak üzere adam ziyaret kazanıldığını, silindi o arkadaşım ücretli ve twat hediye sola £ 15 aldım yeni ... |
|
| |||
| |||
| Bu kişiler gerçek telefon hafızasına, kaydedilir ve kart evet telefon gelir mi, telefon durumu şey hala göstermek yarısında zaman onun gerçekten boş dolu. |
|
| |||
| |||
| £ 52.86 için overclockers.co.uk bir 8GB kartı satın alın:) |
![]() |
|
| Bookmarks |