менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Телефон Memory Stick проблема ..

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 квітня 2008, 12:27
Член групи

Default Телефон Memory Stick проблема ..

Ей

Потрібна допомога з карти пам'яті на моєму телефоні, я був зарядки телефону, як завжди, зняв його заряд, то щоб дізнатися всю мою пам'ять була знищена . Будь-які ідеї, чому це сталося? її ніколи не було в Allt він Ive часу по телефону. Телефон Sony Ericsson K750i із заводським Memory Stick PRO Duo (64Mb).
Old 22 квітня 2008, 13:30
Донор групи

Моєму синові була аналогічна проблема з K750i, виявилося, в його справі, яке буде поганий зв'язок, все, що він зробив, так це чистої контактів та натисніть його і виходити декілька разів, і вона працювала,
можуть працювати на Вас M8

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 22 квітня 2008, 13:41
Донор групи

Це відбувається час від часу з заводського виробництва карт, придбати гідну марку названа одна і не озирнутися LOL.
Old 22 квітня 2008, 14:46
Член групи

Це була одна SanDisk, яка їм гідну марку привела вірити.
Old 22 квітня 2008, 14:49
Донор групи

Могло статися з вашим телефоном? Також ви повинні покласти ваш матеріал на комп'ютер і в даний час є всі фото, номер телефону та збережені контакти в особистій папці в мої документи, мій старий телефон було викрадено відразу ж після видалення його на стороні, чоловік, який не знайшов би на нього відповісти Повинно бути, я зателефонував близько 20 разів, але приблизно за 3 дні по тому мій кращий друг прийшов до мене з мого телефону і сказав мені, хто продав йому .... була випадковою хлопець, але мій новий друг його, я йду мого телефону, і все було видалено включаючи повідомлення, заплатили хлопцеві в гості, отримали назад 15 фунтів, що мій друг оплачуваної і покинув пизда цьому ...
Old 22 квітня 2008, 15:23
Член групи

Контакти, збережені в пам'яті телефону фактичної, та й карта прийшла з телефоном, стан телефону річ ще показати його наполовину повним, коли його насправді порожній.
Old 22 квітня 2008, 15:38
Донор групи

Купуйте 8gb карти 52,86 фунта на overclockers.co.uk:)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Дивні проблеми з Memory Stick Jimmy Hat Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 25 серпня 2009 07:32
Memory Stick не працює djkcp Знімні накопичувачі І ЗМІ 8 19 лютого 2009 15:02
Пам'ять дотримуватися блок?? mctw Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 18 вересня 2008 17:14
USB Memory Stick & Vista elanorbreton Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 19 травня 2008 02:03
Нові Memory Stick! kooga Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 29 серпня 2007 15:49
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.