![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей Потрібна допомога з карти пам'яті на моєму телефоні, я був зарядки телефону, як завжди, зняв його заряд, то щоб дізнатися всю мою пам'ять була знищена . Будь-які ідеї, чому це сталося? її ніколи не було в Allt він Ive часу по телефону. Телефон Sony Ericsson K750i із заводським Memory Stick PRO Duo (64Mb). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моєму синові була аналогічна проблема з K750i, виявилося, в його справі, яке буде поганий зв'язок, все, що він зробив, так це чистої контактів та натисніть його і виходити декілька разів, і вона працювала, можуть працювати на Вас M8
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Це відбувається час від часу з заводського виробництва карт, придбати гідну марку названа одна і не озирнутися LOL. |
|
| |||
| |||
| Це була одна SanDisk, яка їм гідну марку привела вірити. |
|
| |||
| |||
| Могло статися з вашим телефоном? Також ви повинні покласти ваш матеріал на комп'ютер і в даний час є всі фото, номер телефону та збережені контакти в особистій папці в мої документи, мій старий телефон було викрадено відразу ж після видалення його на стороні, чоловік, який не знайшов би на нього відповісти Повинно бути, я зателефонував близько 20 разів, але приблизно за 3 дні по тому мій кращий друг прийшов до мене з мого телефону і сказав мені, хто продав йому .... була випадковою хлопець, але мій новий друг його, я йду мого телефону, і все було видалено включаючи повідомлення, заплатили хлопцеві в гості, отримали назад 15 фунтів, що мій друг оплачуваної і покинув пизда цьому ... |
|
| |||
| |||
| Контакти, збережені в пам'яті телефону фактичної, та й карта прийшла з телефоном, стан телефону річ ще показати його наполовину повним, коли його насправді порожній. |
|
| |||
| |||
| Купуйте 8gb карти 52,86 фунта на overclockers.co.uk:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Дивні проблеми з Memory Stick | Jimmy Hat | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 25 серпня 2009 07:32 |
| Memory Stick не працює | djkcp | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 19 лютого 2009 15:02 |
| Пам'ять дотримуватися блок?? | mctw | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 18 вересня 2008 17:14 |
| USB Memory Stick & Vista | elanorbreton | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 19 травня 2008 02:03 |
| Нові Memory Stick! | kooga | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 29 серпня 2007 15:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |