![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти ... Аз съм се проблем при изтегляне на данните от моя F шофиране. Аз имам 4 дяла (C, D, E и F). Всички работят добре, с изключение на Е. F шофиране отваря, но когато се опитате да отворите някоя папка вътре в нея, тя ми дава съобщение ...." диска трябва да бъдат форматирани ". и показва всички папки като празен един. Но ако ние проверяваме приводния свойства, тя показва, 5 GB пространство, използвано от нещата, които е бил там в папки. Значи, аз все още се надявам нещата ми е някъде там ..... Сега, аз искам да знам, има ли някакъв начин да я изтеглите, като имах всички мои важни неща, съхранявани в F шофиране ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като дял е объркано, опитайте се да стартирате диска проверка по него.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? | nightstar | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 9-ти ноември 2009 10:30 |
| Hard Drive Проблем | matthewforu | Дискове & сменяемите носители | 1 | 25 Юни 2008 07:03 |
| USB твърд диск Проблем | helenpne | Дискове & сменяемите носители | 1 | 5-и парламентарен Апр 2008 16:56 |
| Твърд диск проблем, харесвам помагам | MrRelish | Общи Хардуер Чат | 10 | 4 януари 2008 09:03 |
| Твърд диск проблем - защо да не мога да си компютър приемете всичките ми твърди дискове? | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 8 | 15-ти септември 2006 03:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |