по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Проблем с твърдия диск ..!!!

Reply

Нишка Инструменти
Old 2-ри март 2008 година, 05:59
Член Група

Default Проблем с твърдия диск ..!!!

Здрасти ...
Аз съм се проблем при изтегляне на данните от моя F шофиране.
Аз имам 4 дяла (C, D, E и F). Всички работят добре, с изключение на Е. F шофиране отваря, но когато се опитате да отворите някоя папка вътре в нея, тя ми дава съобщение ...." диска трябва да бъдат форматирани ". и показва всички папки като празен един.
Но ако ние проверяваме приводния свойства, тя показва, 5 GB пространство, използвано от нещата, които е бил там в папки. Значи, аз все още се надявам нещата ми е някъде там .....
Сега, аз искам да знам, има ли някакъв начин да я изтеглите, като имах всички мои важни неща, съхранявани в F шофиране .....
Old 2-ри март 2008 година, 06:14
Администратор Група

Default Проблем с твърдия диск ..!!!

Звучи като дял е объркано, опитайте се да стартирате диска проверка по него.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? nightstar Процесори, дънни платки & RAM 4 9-ти ноември 2009 10:30
Hard Drive Проблем matthewforu Дискове & сменяемите носители 1 25 Юни 2008 07:03
USB твърд диск Проблем helenpne Дискове & сменяемите носители 1 5-и парламентарен Апр 2008 16:56
Твърд диск проблем, харесвам помагам MrRelish Общи Хардуер Чат 10 4 януари 2008 09:03
Твърд диск проблем - защо да не мога да си компютър приемете всичките ми твърди дискове? Компютърна Spec Общи Хардуер Чат 8 15-ти септември 2006 03:14
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc