![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj ... Mám problém, jak se v načítání dat z mé F řídit. Já mám 4 oddíly (C, D, E a F). Všechny fungují dobře, kromě F. F řídit se otevře, ale když se snažím otevřít libovolné složky uvnitř, dává mi vzkaz ...." disku POTŘEBUJI formátování ". a jsou zobrazeny všechny složky jsou prázdné jedna. Ale když jsme zkontrolovat disk nemovitostí, ukazuje 5 GB prostoru použité věci, který tam byl ve složkách. Takže i přesto doufají, moje věci, je tam někde ..... Teď chci vědět, je nějaký způsob, jak získat to, jak jsem měl všechny důležité věci mé uložené v jednotce F ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako oblast má neuspořádaný, zkuste spustit kontrolu disku na něm.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Pevný disk Problem | matthewforu | Drives & Removable Media | 1 | 25. června 2008 07:03 |
| Pevný disk USB Problem | helenpne | Drives & Removable Media | 1 | 5. dubna 2008 16:56 |
| Pevný disk problém, prosím pomozte | MrRelish | Obecné Hardware Chat | 10 | 4. ledna 2008 09:03 |
| Pevný disk Problém - Proč nemůže můj počítač všechny mé pevné disky? | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 8 | 15. Září 2006 03:14 |
| Thread Nástroje | |
| |