![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi ... Im 'uzimajući problem preuzimanja podataka iz moje F pogon. Imam 4 particije (C, D, E i F). Svi rade dobro, osim F. F otvara pogon, ali našto JA pokušati otvoriti bilo koji folder unutar njega, on mi daje poruku ...." Disk trebate biti formatirana. i prikazuje sve mape prazne kao jedan. Ali ako ne provjerimo pogon svojstva, pokazuje 5 GB prostora koristi u stvari koja je tamo u mape. Dakle, ja još uvijek nada moje stvari je tu negdje ..... Sada, želim znati, je li bilo koji način da ga dohvatiti, jer sam imao sve moje važne stvari pohranjenih u F voziti ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao particiji ima messed up, probati trčanje disk ček na sebi.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC navika Hard Drive Boot kad je priključeni na struju. Matična ploča tvrdog diska ili problem? | nightstar | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 9. studeni 2009 10:30 |
| Problem s Hard Drive | matthewforu | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 25. lipnja 2008 07:03 |
| Problem s USB Hard Drive | helenpne | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 5. travanj 2008 16:56 |
| Hard disk problem, molim pomoć | MrRelish | General Hardware Chat | 10 | 4. siječanj 2008 09:03 |
| Hard disk problem - Zašto moj računalo ne može prihvatiti sve moje tvrdih diskova? | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 8 | 15. Sep 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |