![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló ... Én kapok probléma retrieving adatok my F meghajtóba. Van 4 partíciók (C, D, E és F). Mindenki jól működik, kivéve az F. Az F meghajtó jelenik meg, de amikor megpróbálja megnyitni a mappát, azon belül, hogy ad nekem egy üzenetet ...." A DISK KELL formázott ". és megmutatja a mappák, mint egy üres. De ha ellenőrzi a meghajtó tulajdonságait, azt mutatja, hogy 5 GB helyet használ a dolog amit ott a mappák. Szóval, én is remélem a cuccom van valahol ..... Nos, én azt szeretném tudni, van-e bármilyen módon letölteni, mint én minden fontos dolgot tárolt F meghajtó ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint egy partíció van hírnök megjelöl, futtassa a lemez ellenőrzése azt.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? | nightstar | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | November 9, 2009 10:30 |
| Merevlemez Probléma | matthewforu | Drives & Removable Media | 1 | 25. június 2008 07:03 |
| USB Hard Drive Probléma | helenpne | Drives & Removable Media | 1 | 5. április 2008 16:56 |
| Merevlemez probléma, kérem, segítsen | MrRelish | Általános fémáru Chat | 10 | 4. január 2008 09:03 |
| Merevlemez probléma - miért nem fogadja el a számítógépet minden merevlemezek? | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 8 | 15. Szeptember 2006 03:14 |
| Téma eszközök | |
| |