![]() |
|
| |||
| |||
| היי ... אני מקבל בעיה באחזור נתונים מתוך כונן F שלי. יש לי 4 מחיצות (C, D, E ו F). הכל עובד טוב, מלבד ה F בכונן F. נפתח, אבל כשאני מנסה לפתוח תיקייה בתוך כל זה, זה נותן לי הודעה ...." דיסקים צריכים להיות ". וכן מציג את כל התיקיות כמו ריק אחד. אבל אם אנחנו בודקים את הכונן נכסים, הוא מראה 5 GB שטח המשמשים את החומר שהיה שם את התיקיות. אז, אני עדיין מקווה הדברים שלי היא איפשהו שם ..... עכשיו, אני רוצה לדעת, האם יש דרך לאחזר אותה, כפי שהיה לי את כל הדברים החשובים מאוחסנים F הכונן ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כאילו את המחיצה יש messed up, נסה להפעיל דיסק לבדוק את זה.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעת אתחול המחשב wont Hard Drive הוא פקוק ב. כונן קשיח או לוח האם הבעיה? | nightstar | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 9 נובמבר 2009 10:30 |
| Hard Drive Problem | matthewforu | כוננים & נשלפת | 1 | ה -25 בחודש יוני 2008 07:03 |
| Hard Drive USB Problem | helenpne | כוננים & נשלפת | 1 | ה -5 בחודש אפריל 2008 16:56 |
| כונן קשיח הבעיה, אנא עזור | MrRelish | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 4th ינואר 2008 09:03 |
| כונן קשיח הבעיה - מדוע לא ניתן לקבל את כל המחשב שלי, כוננים קשיחים שלי? | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 15 ספטמבר 2006 03:14 |
| שרשרת כלים | |
| |