![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi ... Gaunu problemų nuskaitant duomenis nuo mano F diską. I got 4 skirsniai (C, D, E ir F). Visi veikia gerai, išskyrus F. F diską atidaro, bet kai bandau atidaryti bet aplanko viduje, jis suteikia man laišką ...." DISK Reikia būti suformatuoti. ir rodo visiems kaip tuščios vienas katalogai. Bet jei mes patikrinti disko savybių, tai rodo, 5 GB vietos naudojamų medžiagų, kurios buvo ten į katalogus. Taigi, aš vis dar tikiuosi, mano daiktai yra ten kažkur ..... Dabar aš noriu sužinoti, ar yra koks nors būdas gauti tai, kaip aš visą savo svarbius dalykus saugomi F vairuoti ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skamba pertvarų turi messed up, pabandykite paleisti diską patikrinkite, ar ant jos.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC Wont boot, kai kietasis diskas prijungtas. Motherboard arba Hard Drive problema? | nightstar | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 9 lapkritis 2009 10:30 |
| Kietojo disko problema | matthewforu | Drives & Removable Media | 1 | Birželis 25, 2008 07:03 |
| USB Hard Drive Problema | helenpne | Drives & Removable Media | 1 | 5 balandis 2008 16:56 |
| Kietojo disko problema, prašom padėti | MrRelish | General Hardware Chat | 10 | 4 sausis 2008 09:03 |
| Kietasis diskas Problema - Kodėl negaliu Mano kompiuteris priimti visus savo kietuosius diskus? | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 8 | 15 rugsėjis 2006 03:14 |
| Temos įrankiai | |
| |