![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj ... Mám problém, ako sa v načítaní dát z mojej F riadiť. Já mám 4 oddiely (C, D, E a F). Všetky fungujú dobre, okrem F. F riadiť sa otvorí, ale keď sa snažím otvoriť ktorékoľvek zložky vo vnútri, dáva mi vzkaz ...." disku POTREBUJE formátovanie ". a sú zobrazené všetky zložky sú prázdne jedna. Ale keď sme skontrolovať disk nehnuteľností, ukazuje 5 GB priestoru použitej veci, ktorý tam bol v priečinkoch. Takže aj napriek tomu dúfajú, moje veci, je tam niekde ..... Teraz chcem vedieť, je nejaký spôsob, ako získať to, ako som mal všetky dôležité veci mojej uložené v jednotke F ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako oblasť má neusporiadaný, skúste spustiť kontrolu disku na ňom.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Pevný disk Problem | matthewforu | Drives & Removable Media | 1 | 25. júna 2008 07:03 |
| Pevný disk USB Problem | helenpne | Drives & Removable Media | 1 | 5. apríla 2008 16:56 |
| Pevný disk problém, prosím pomôžte | MrRelish | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 4. januára 2008 09:03 |
| Pevný disk Problém - Prečo nemôže môj počítač všetky moje pevné disky? | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 15. September 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |