мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Проблем са хард диск ..!!!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. Јул 2008, 05:59
Мембер Гроуп

Default Проблем са хард диск ..!!!

Хи ...
Им 'добивање проблем преузимања података из моје Ф погон.
Имам 4 партиције (Ц, Д, Е и Ф). Сви раде добро, осим Ф. Ф отвара погон, ипак нашто ЈА пробати да отворите било који фолдер унутар њега, он ми даје поруку ...." Диск треба бити форматирана. и приказује све фасцикле празне као један.
Али ако не проверимо погон својства, показује 5 ГБ простора користи у ствари која је тамо у фасцикле. Дакле, ја још увек нада моје ствари је ту негде .....
Сада, желим да зна, је ли било који начин да га дохватити, јер сам имао све моје важне ствари похрањених у Ф возити .....
Old 2. Јул 2008, 06:14
Администратор Гроуп

Default Проблем са хард диск ..!!!

Звучи као партицији има мессед уп, пробати трчање диск чек на себи.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? нигхтстар ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 4 9. новембар 2009 10:30
Проблем са Хард Дриве маттхеуфору Дривес & Измјењиви медији 1 25. јуна 2008 07:03
Проблем са УСБ Хард Дриве хеленпне Дривес & Измјењиви медији 1 5 април 2008 16:56
Хард диск проблем, молим помоћ МрРелисх Генерал Хардуаре Цхат 10 4 јануар 2008 09:03
Хард диск проблем - Зашто мој рачунар не може прихватити све моје тврдих дискова? Цомпутер Изванред Генерал Хардуаре Цхат 8 15. Сеп 2006 03:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц