![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| здрасти хора .... благодаря за четене тази тема ... Имам minr, но много голям проблем ... аз арго изглеждам добре за прехвърляне на файлове чрез USB, въпреки че изтеглянето на данни от тези устройства не се притеснявай. на изпращането на данни към устройствата е голям проблем .... Когато отпечатвате (принтера ми е канон s200sp и свързан чрез USB 1.1), резултатите изглежда да е много лошо, не защото аз го до ниска. някои части на моя документ са изчезнали, като хартията се нарязват или линия в документа не е отпечатан ...... друго е, че когато се трансфер на файлове в моя флаш диск, файлове се повреди ... няма абсолютно никакъв проблем, когато аз свалени файлове от моя флаш диск ... този проблем също да се случи в моя втора OS, Ubuntu, което ме прави сметка, че проблемът е в хардуера, просто DONT знае кои хардуер ... харесвам помагам ... ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Стоп спам форума или болни забрана вас.
| |||
| |||
| харесвам помагам .... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем с Flash видео Играя в Всички Броузери | Марко | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 28 Юни 2009 02:16 |
| Flash видео Проблем | Марко | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 23rd Юни 2009 03:52 |
| Flash проблем? или нещо друго? Firefox блокира | ehsankhan | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 4 юни 2009 14:44 |
| Adobe Flash Pleyer проблем? | Xeon | Общи Софтуер Чат | 3 | 31 Юли 2008 09:41 |
| Flash щепсела в проблем с нов сайт! | Chanel | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 0 | 27 Март 2008 10:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |