menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Problém s mými USB zařízení (flash disk, tiskárnu, atd..

Reply

Thread Nástroje
Old 31. srpna 2007, 07:48
Člen Skupina

Default Problém s mými USB zařízení (flash disk, tiskárnu, atd..

ahoj lidi .... díky za přečtení tohoto vlákna ... Mám minr, ale velmi závažný problém ... i cant Zdá se, že přenos souborů přes USB správně, ačkoli stahování dat z těchto zařízení není strach. o odesílání dat do přístroje je velký problém .... když i tisk (moje tiskárna Canon s200sp a připojena přes USB 1.1), jehož výsledky se zdají být velmi velmi špatné, ne proto, že jsem si ji na nízké úrovni. některých částí mého dokumentu chybí, jako je papír nebo řezané linie v dokumentu není vytištěn ...... Dalším důvodem je, že když jsem přenos souborů na můj flash disk, soubory jsou poškozené ... není absolutně žádný problém, když jsem stahovat soubory z mé flash disk ... Tento problém se stává i na mé druhé os, ubuntu, což mi uvědomit, že problém je v hardwaru, i dont jen vědět, které hardware ...

prosím pomozte ...
Old 31. srpna 2007, 08:34
Administrátor Skupina

Stop spam fórum nebo špatnému zákaz vás.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2. Září 2007, 01:42
Člen Skupina

Prosím pomozte ....
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problém s Flash Přehrávání videa ve všech prohlížečích marko Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 28. června 2009 02:16
Flash Video Problem marko Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 23. června 2009 03:52
Flash problém? nebo něco jiného? Crashes Firefox ehsankhan Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 4. června 2009 14:44
Adobe Flash Pleyer problém? Xeon Obecné Software Chat 3 31. Červenec 2008 09:41
Flash plug in problém s novou webovou stránku! Chanel Web Design, hosting & SEO 0 27. březen 2008 10:50
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.