![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj lidi .... díky za přečtení tohoto vlákna ... Mám minr, ale velmi závažný problém ... i cant Zdá se, že přenos souborů přes USB správně, ačkoli stahování dat z těchto zařízení není strach. o odesílání dat do přístroje je velký problém .... když i tisk (moje tiskárna Canon s200sp a připojena přes USB 1.1), jehož výsledky se zdají být velmi velmi špatné, ne proto, že jsem si ji na nízké úrovni. některých částí mého dokumentu chybí, jako je papír nebo řezané linie v dokumentu není vytištěn ...... Dalším důvodem je, že když jsem přenos souborů na můj flash disk, soubory jsou poškozené ... není absolutně žádný problém, když jsem stahovat soubory z mé flash disk ... Tento problém se stává i na mé druhé os, ubuntu, což mi uvědomit, že problém je v hardwaru, i dont jen vědět, které hardware ... prosím pomozte ... ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stop spam fórum nebo špatnému zákaz vás.
| |||
| |||
| Prosím pomozte .... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém s Flash Přehrávání videa ve všech prohlížečích | marko | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 28. června 2009 02:16 |
| Flash Video Problem | marko | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 23. června 2009 03:52 |
| Flash problém? nebo něco jiného? Crashes Firefox | ehsankhan | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 4. června 2009 14:44 |
| Adobe Flash Pleyer problém? | Xeon | Obecné Software Chat | 3 | 31. Červenec 2008 09:41 |
| Flash plug in problém s novou webovou stránku! | Chanel | Web Design, hosting & SEO | 0 | 27. březen 2008 10:50 |
| Thread Nástroje | |
| |