manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Problem sa mojim usb uređaja (flash diska, pisač, itd..

Reply

Thread Tools
Old 31 kol 2007, 07:48
Member Group

Default Problem sa mojim usb uređaja (flash diska, pisač, itd..

Bok ljudi .... hvala za čitanje ovaj thread ... Imam minr ali vrlo veliki problem ... ja licemjerje činiti se za prijenos datoteka preko USB ispravno, iako preuzimanjem podataka iz tih uređaja nije brinite. taj slanja podataka na uređaje je veliki problem .... kad sam ispisati (moj pisač Canon s200sp i povezan preko USB 1.1), rezultati Čini se da je jako jako siromašan, a ne zato što sam ga na niskoj razini. neki dijelovi mog dokumentu nedostaju, kao što su papir izrezati ili redak u dokumentu se ne tiskaju ...... drugi je da kad sam prijenos kartoteka to moj bljesak disk, datoteka postati korumpirani ... nema apsolutno nikakvih problema kada sam preuzimanje datoteka kartoteka from moj bljesak disk ... ovaj problem se događa i na moj drugi OS, ubuntu, što čini mene shvate da je problem u hardveru, JA pravedan dont znati što hardvera ...

ugoditi pomoć ...
Old 31 kol 2007, 08:34
Administrator Group

Stop spam forum ili bolesni zabrani vas.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2. Sep 2007, 01:42
Member Group

ugoditi pomoć ....
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problem sa Flash Video Igranje u Sve Preglednici marko Web Browsers & FTP Klijenti 2 28. lipnja 2009 02:16
Flash Video Problem marko Web Browsers & FTP Klijenti 0 23. lipnja 2009 03:52
Flash problem? ili nešto drugo? Firefox Crashes ehsankhan Web Browsers & FTP Klijenti 0 4. lipnja 2009 14:44
Adobe Flash Pleyer problem? Xeon Općenito Software Chat 3 31. srpnja 2008 09:41
Flash plug in problem sa nove web stranice! Chanel Web Dizajn, Hosting & SEO 0 27. ožujak 2008 10:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.