![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok ljudi .... hvala za čitanje ovaj thread ... Imam minr ali vrlo veliki problem ... ja licemjerje činiti se za prijenos datoteka preko USB ispravno, iako preuzimanjem podataka iz tih uređaja nije brinite. taj slanja podataka na uređaje je veliki problem .... kad sam ispisati (moj pisač Canon s200sp i povezan preko USB 1.1), rezultati Čini se da je jako jako siromašan, a ne zato što sam ga na niskoj razini. neki dijelovi mog dokumentu nedostaju, kao što su papir izrezati ili redak u dokumentu se ne tiskaju ...... drugi je da kad sam prijenos kartoteka to moj bljesak disk, datoteka postati korumpirani ... nema apsolutno nikakvih problema kada sam preuzimanje datoteka kartoteka from moj bljesak disk ... ovaj problem se događa i na moj drugi OS, ubuntu, što čini mene shvate da je problem u hardveru, JA pravedan dont znati što hardvera ... ugoditi pomoć ... ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stop spam forum ili bolesni zabrani vas.
| |||
| |||
| ugoditi pomoć .... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem sa Flash Video Igranje u Sve Preglednici | marko | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 28. lipnja 2009 02:16 |
| Flash Video Problem | marko | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 23. lipnja 2009 03:52 |
| Flash problem? ili nešto drugo? Firefox Crashes | ehsankhan | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 4. lipnja 2009 14:44 |
| Adobe Flash Pleyer problem? | Xeon | Općenito Software Chat | 3 | 31. srpnja 2008 09:41 |
| Flash plug in problem sa nove web stranice! | Chanel | Web Dizajn, Hosting & SEO | 0 | 27. ožujak 2008 10:50 |
| Thread Tools | |
| |