mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Problema mea cu dispozitivele USB (flash-disk, imprimanta, etc.

Reply

Thread Tools
Old 31 august 2007, 07:48
Grupul de stat

Default Problema mea cu dispozitivele USB (flash-disk, imprimanta, etc.

hi oameni .... Mulţumesc pentru această lectură şirul ... Am o minr foarte mare problemă, dar ... i cant pare corect, pentru a transfera fişiere prin USB, cu toate că descărcarea de date de la aceste dispozitive nu este o problema. de trimiterea de date cu dispozitive este mare problema .... atunci când i imprima (mea imprimantă Canon s200sp şi este conectat prin USB 1.1), rezultatele par să fie foarte, foarte proaste, nu pentru că am stabilit-o pentru a scăzut. unele părţi ale mele document lipsesc, la fel ca fiind tăiat hârtie sau o linie în documentul nu este tipărit ...... alta este că atunci când am să-mi transfera fişiere flash disc, fişiere corupte deveni ... nu există absolut nici o problemă, atunci când i descărca fişiere de pe flash-disk-mi ... De asemenea, această problemă se întâmplă la cea de-a doua sisteme de operare, Ubuntu, care ma face sa ma dau seama că problema este de la hardware-ul, eu doar dont know care hardware-ul ...

vă rog, ajuta ...
Old 31 august 2007, 08:34
Administrator Group

Stop spam-ul de forum sau bolnav ban tine.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 2a Sep 2007, 01:42
Grupul de stat

Vă rugăm să ajute ....
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.