menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Problém s mojimi USB zariadenia (flash disk, tlačiareň, atď.

Reply

Thread Tools
Old 31. augusta 2007, 07:48
Člen Skupina

ahoj lidi .... vďaka za prečítanie tohto vlákna ... Mám minr, ale veľmi vážny problém ... i cant Zdá sa, že prenos súborov cez USB správne, hoci sťahovanie dát z týchto zariadení nie je strach. o odosielanie dát do prístroja je veľký problém .... keď aj tlač (moje tlačiareň Canon s200sp a pripojená cez USB 1.1), ktorého výsledky sa zdajú byť veľmi veľmi zlé, nie preto, že som si ju na nízkej úrovni. niektorých častí môjho dokumente chýba, ako je papier alebo rezané línie v dokumente nie je vytlačený ...... Ďalším dôvodom je, že keď som prenos súborov na môj flash disk, súbory sú poškodené ... nie je absolútne žiadny problém, keď som sťahovať súbory z mojej flash disk ... Tento problém sa stáva aj na mojej druhej os, ubuntu, čo mi uvedomiť, že problém je v hardvéri, i dont len vedieť, ktoré hardware ...

prosím pomôžte ...
Old 31. augusta 2007, 08:34
Administrátor Skupina

Stop spam fórum alebo zlému zákaz vás.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2. September 2007, 01:42
Člen Skupina

Prosím pomôžte ....
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.