мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Проблем са мојим усб уређаја (фласх диска, штампач, итд.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31 авг 2007, 07:48
Мембер Гроуп

Default Проблем са мојим усб уређаја (фласх диска, штампач, итд.

Бок људи .... хвала за читање овај тхреад ... Имам минр али врло велики проблем ... ја лицемјерје чинити се за пренос датотека преко УСБ исправно, иако преузимањем података из тих уређаја није брините. тај слања података на уређаје је велики проблем .... кад сам одштампате (мој штампач Цанон с200сп и повезан преко УСБ 1.1), резултати Чини се да је јако јако сиромашан, а не зато што сам га на ниском нивоу. неки делови мог документу недостају, као што су папир исећи или ред у документу се не штампају ...... други је да кад сам пренос картотека за мој бљесак диск, датотека постати корумпиран ... нема апсолутно никаквих проблема када сам скидати податке картотека из мој бљесак диск ... овај проблем се дешава и на мој други ОС, убунту, што чини мене схвате да је проблем у хардверу, ЈА праведан донт кноткле шта хардвера ...

угодити помоћ ...
Old 31 авг 2007, 08:34
Администратор Гроуп

Стоп спам форум или болесни забрани вас.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 2. Сеп 2007, 01:42
Мембер Гроуп

угодити помоћ ....
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблем са Фласх Видео Играње у Све Броусери марко Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 28. јуна 2009 02:16
Фласх Видео Проблем марко Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 0 23. јуна 2009 03:52
Фласх проблем? или нешто друго? Фирефокс Црасхес ехсанкхан Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 0 4. јуна 2009 14:44
Адобе Фласх Плеыер проблем? Ксеон Уопштено Софтуаре Цхат 3 31. јула 2008 09:41
Фласх плуг ин проблем са нове уеб странице! Промена Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 0 27 март 2008 10:50
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц