![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок људи .... хвала за читање овај тхреад ... Имам минр али врло велики проблем ... ја лицемјерје чинити се за пренос датотека преко УСБ исправно, иако преузимањем података из тих уређаја није брините. тај слања података на уређаје је велики проблем .... кад сам одштампате (мој штампач Цанон с200сп и повезан преко УСБ 1.1), резултати Чини се да је јако јако сиромашан, а не зато што сам га на ниском нивоу. неки делови мог документу недостају, као што су папир исећи или ред у документу се не штампају ...... други је да кад сам пренос картотека за мој бљесак диск, датотека постати корумпиран ... нема апсолутно никаквих проблема када сам скидати податке картотека из мој бљесак диск ... овај проблем се дешава и на мој други ОС, убунту, што чини мене схвате да је проблем у хардверу, ЈА праведан донт кноткле шта хардвера ... угодити помоћ ... ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Стоп спам форум или болесни забрани вас.
| |||
| |||
| угодити помоћ .... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем са Фласх Видео Играње у Све Броусери | марко | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 28. јуна 2009 02:16 |
| Фласх Видео Проблем | марко | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 23. јуна 2009 03:52 |
| Фласх проблем? или нешто друго? Фирефокс Црасхес | ехсанкхан | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 4. јуна 2009 14:44 |
| Адобе Фласх Плеыер проблем? | Ксеон | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 31. јула 2008 09:41 |
| Фласх плуг ин проблем са нове уеб странице! | Промена | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 0 | 27 март 2008 10:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |