менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Проблеми з USB-пристроїв (флеш-диск, принтер і т.д..

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 серпня 2007, 07:48
Член групи

Default Проблеми з USB-пристроїв (флеш-диск, принтер і т.д..

Привіт люди .... Спасибі за читання цієї теми ... Я minr, але дуже серйозна проблема ... Я нахиляє здається правильної передачі файлів через USB, хоча завантаження даних з цих пристроїв не турбуватися. відправка даних пристроїв є великою проблемою .... під час друку (мій принтер Canon s200sp і пов'язаний через USB 1.1), то результати здаються дуже і дуже бідними не тому, що я можу встановити її на низькому рівні. Деякі частини мого документ відсутній, як папір, скорочуються або рядки в документі не було надруковано ...... інше, що коли я передавати файли на мій флеш-диска, стали пошкоджені файли ... немає абсолютно ніяких проблем, коли я можу завантажити файли з моєї флеш-диск ... Ця проблема також відбувається на моїй другій ОС Ubuntu, яка змушує мене зрозуміти, що проблема полягає в апаратній, я просто не знаю, які апаратні ...

Будь ласка, допоможіть ...
Old 31 серпня 2007, 08:34
Адміністратор групи

Зупинка спамити форуми або жорстокого заборони вас.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 2 вересня 2007, 01:42
Член групи

будь ласка, допоможіть ....
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблема з Flash Video в програмі у всіх браузерах Марка Веб-браузери & FTP-клієнти 2 28 червня 2009 02:16
Flash Video проблеми Марка Веб-браузери & FTP-клієнти 0 23 червня 2009 03:52
Флеш проблема? або щось інше? Crashes Firefox ehsankhan Веб-браузери & FTP-клієнти 0 4 червня 2009 14:44
Adobe Flash Плеєр проблема? Xeon General Software чат 3 31 липня 2008 09:41
Flash плагіна в проблемі з нового сайту! Chanel Веб дизайн, хостинг & SEO 0 27 березня 2008 10:50
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.