![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт люди .... Спасибі за читання цієї теми ... Я minr, але дуже серйозна проблема ... Я нахиляє здається правильної передачі файлів через USB, хоча завантаження даних з цих пристроїв не турбуватися. відправка даних пристроїв є великою проблемою .... під час друку (мій принтер Canon s200sp і пов'язаний через USB 1.1), то результати здаються дуже і дуже бідними не тому, що я можу встановити її на низькому рівні. Деякі частини мого документ відсутній, як папір, скорочуються або рядки в документі не було надруковано ...... інше, що коли я передавати файли на мій флеш-диска, стали пошкоджені файли ... немає абсолютно ніяких проблем, коли я можу завантажити файли з моєї флеш-диск ... Ця проблема також відбувається на моїй другій ОС Ubuntu, яка змушує мене зрозуміти, що проблема полягає в апаратній, я просто не знаю, які апаратні ... Будь ласка, допоможіть ... ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зупинка спамити форуми або жорстокого заборони вас.
| |||
| |||
| будь ласка, допоможіть .... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема з Flash Video в програмі у всіх браузерах | Марка | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 28 червня 2009 02:16 |
| Flash Video проблеми | Марка | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 23 червня 2009 03:52 |
| Флеш проблема? або щось інше? Crashes Firefox | ehsankhan | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 4 червня 2009 14:44 |
| Adobe Flash Плеєр проблема? | Xeon | General Software чат | 3 | 31 липня 2008 09:41 |
| Flash плагіна в проблемі з нового сайту! | Chanel | Веб дизайн, хостинг & SEO | 0 | 27 березня 2008 10:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |