![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Dobře právě tuto poslední měsíc jsem skončil dělat čistou stěrače na mém počítači (přeformátovaný). Když jsem šel a zúčtovány a můj disk a přidala novou oblast pro xp to jen prokázalo, že jsem měl 37,2 GB na můj 120 GB pevný disk. Wipped jsem ji několikrát a stále říká, že max na paměti je 37,2 GB. Každý, kdo má ponětí o tom, proč jeho děláš? Thanks in advance |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nevstřícný Western Digital Passport 320gb | iaMbeastLi | Drives & Removable Media | 1 | 30. květen 2009 18:19 |
| Western Digital WD My Book Problem | cubyong | Drives & Removable Media | 6 | 7. března 2008 16:04 |
| Má moje 500GB Western Digital Mybook externí pevný disk zemřel? | Rigby | Drives & Removable Media | 15 | 24. ledna 2008 00:10 |
| Western Digital nebo Seagate? | Compasky | Drives & Removable Media | 1 | 19. ledna 2008 19:55 |
| Western Digital 250 GB SATA HD | creospace | Obecné Hardware Chat | 6 | 4. října 2006 07:08 |
| Thread Nástroje | |
| |