![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Ok samo ovaj prošli mjesec sam završio radite čistu maramice na mom računalu (reformatted). Kad sam otišao i očišćeno i moj hard disk i dodao novu particiju za xp je samo pokazao da sam 37,2 GB na mom hard disk 120 GB. Wipped sam ga nekoliko puta i ona još uvijek govori max memorija na njoj je 37,2 GB. Svatko ima indicija o svojoj zašto ovo radiš? Hvala unaprijed |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Reagira Western Digital 320GB Putovnica | iaMbeastLi | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 30. svibanj 2009 18:19 |
| WD Western Digital My Book Problem | cubyong | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 7. ožujak 2008 16:04 |
| Je li moj 500gb Western Digital Mybook vanjski hard disk je umro? | Rigby | Drives & Izmjenjivi mediji | 15 | 24 siječanj 2008 00:10 |
| Western Digital ili SEAGATE? | Compasky | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 19 siječanj 2008 19:55 |
| 250 GB SATA zapadnom digitalni HD | creospace | General Hardware Chat | 6 | 4. listopad 2006 07:08 |
| Thread Tools | |
| |