kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Probléma a Western Digital merevlemezek.

Reply

Téma eszközök
Old Június 13 2009, 20:35
Új tag Csoport

Default Probléma a Western Digital merevlemezek.

Szia,

Ok csak az elmúlt hónapban i végül csinál egy tiszta törölje az én számítógépet (újra). Amikor bementem és eltávolították, és az én merevlemezt és hozzáadott egy új partíciót XP csak azt mutatták, hogy 37,2 GB-os volt az én 120 GB-os merevlemez. Én wipped, hogy több alkalommal, és még mindig azt mondja, hogy a max memória is 37,2 GB. Bárki, aki egy clue, miért csinálja ezt a? Köszi előre
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Érzéketlen Western Digital Passport 320GB iaMbeastLi Drives & Removable Media 1 30. május 2009 18:19
Western Digital WD My Book Probléma cubyong Drives & Removable Media 6 7. március 2008 16:04
Megérkezett a 500GB Western Digital Mybook külső merevlemezt meghalt? Rigby Drives & Removable Media 15 24. január 2008 00:10
Western Digital, vagy Seagate? Compasky Drives & Removable Media 1 19. január 2008 19:55
Western Digital 250 GB SATA HD creospace Általános fémáru Chat 6 4. október 2006 07:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.