![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Ok csak az elmúlt hónapban i végül csinál egy tiszta törölje az én számítógépet (újra). Amikor bementem és eltávolították, és az én merevlemezt és hozzáadott egy új partíciót XP csak azt mutatták, hogy 37,2 GB-os volt az én 120 GB-os merevlemez. Én wipped, hogy több alkalommal, és még mindig azt mondja, hogy a max memória is 37,2 GB. Bárki, aki egy clue, miért csinálja ezt a? Köszi előre |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Érzéketlen Western Digital Passport 320GB | iaMbeastLi | Drives & Removable Media | 1 | 30. május 2009 18:19 |
| Western Digital WD My Book Probléma | cubyong | Drives & Removable Media | 6 | 7. március 2008 16:04 |
| Megérkezett a 500GB Western Digital Mybook külső merevlemezt meghalt? | Rigby | Drives & Removable Media | 15 | 24. január 2008 00:10 |
| Western Digital, vagy Seagate? | Compasky | Drives & Removable Media | 1 | 19. január 2008 19:55 |
| Western Digital 250 GB SATA HD | creospace | Általános fémáru Chat | 6 | 4. október 2006 07:08 |
| Téma eszközök | |
| |