rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Removable Media Drives &

Register

Problem z Western Digital Dysk twardy.

Reply

Narzędzia wątku
Old 13 czerwiec 2009, 20:35
Nowe państwa grupy

Default Problem z Western Digital Dysk twardy.

Cześć,

Dobrze tylko tego ostatniego miesiąca i zakończyła się robi czyste wytrzeć na moim komputerze (przekształconego). Gdy wyjechałem i wyczyszczone i mój twardy dysk i dodaje nową partycję dla XP tylko wykazało, że miałem 37,2 GB na moje 120 GB dysk twardy. I've wipped ją kilka razy i nadal mówi max pamięci to 37,2 GB. Każdy ma pojęcia, dlaczego jej tego? Thanks in advance
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Odpowiadać Western Digital Passport 320GB iaMbeastLi Removable Media Drives & 1 30 maja 2009 18:19
Western Digital WD My Book Problem cubyong Removable Media Drives & 6 7. marca 2008 16:04
Czy moje 500GB Western Digital mojaKsiazka zewnętrzny dysk twardy umarł? Rigby Removable Media Drives & 15 24 stycznia 2008 00:10
Western Digital czy Seagate? Compasky Removable Media Drives & 1 19 styczeń 2008 19:55
Western Digital 250 GB SATA HD creospace Ogólne Hardware Czat 6 4 października, 2006 07:08
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.