![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Dobre práve túto posledný mesiac som skončil robiť čistú stierače na mojom počítači (preformátovania). Keď som išiel a zúčtované a môj disk a pridala novú oblasť pre xp to len ukázalo, že som mal 37,2 GB na môj 120 GB pevný disk. Wipped som ju niekoľkokrát a stále hovorí, že max na pamäti je 37,2 GB. Každý, kto má poňatie o tom, prečo jeho robíš? Thanks in advance |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nevstřícný Western Digital Passport 320gb | iaMbeastLi | Drives & Removable Media | 1 | 30. máj 2009 18:19 |
| Western Digital WD My Book Problem | cubyong | Drives & Removable Media | 6 | 7. marca 2008 16:04 |
| Má moje 500GB Western Digital MyBook externý pevný disk zomrel? | Rigby | Drives & Removable Media | 15 | 24. januára 2008 00:10 |
| Western Digital alebo Seagate? | Compasky | Drives & Removable Media | 1 | 19. januára 2008 19:55 |
| Western Digital 250 GB SATA HD | creospace | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 4. októbra 2006 07:08 |
| Thread Tools | |
| |