![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Ок само овај прошли мјесец сам завршио радите чисту марамице на мом рачунару (реформаттед). Кад сам отишао и очишћено и мој хард диск и додао нову партицију за ксп је само показао да сам 37,2 ГБ на мом хард диск 120 ГБ. Уиппед сам га неколико пута и она још увек говори макс меморија на њој је 37,2 ГБ. Цвако има индиција о својој зашто ово радиш? Хвала унапред |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Реагује Уестерн Дигитал 320ГБ Пасош | иаМбеастЛи | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 30 мај 2009 18:19 |
| УД Уестерн Дигитал Мы Боок Проблем | цубыонг | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 7 март 2008 16:04 |
| Да ли је мој 500ГБ Уестерн Дигитал Мыбоок спољни хард диск је умро? | Ригбы | Дривес & Измјењиви медији | 15 | 24 јануар 2008 00:10 |
| Уестерн Дигитал или СЕАГАТЕ? | Цомпаскы | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 19 јануар 2008 19:55 |
| 250 ГБ САТА западном дигитални ХД | цреоспаце | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 4 октобар 2006 07:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |