az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Sorun Batı Dijital Sabit sürücü ile.

Reply

Konu Araçları
Old 13 Haziran 2009, 20:35
Yeni Üye Grubu

Default Sorun Batı Dijital Sabit sürücü ile.

Merhaba,

Tamam bu son bir ay içinde ben bir Bilgisayarımdaki silmek temiz yapıyor sona erdi () biçimlendirildikten. Ne zaman i ve gitti ve sabit sürücü silinir ve yeni bir bölüm eklendi XP için sadece benim 120 GB sabit diskinizde 37,2 GB olduğunu gösterdi. Bunu birkaç kez wipped ettik ve hala maksimum bellek üzerinde 37,2 GB olduğunu söyledi. Herkes bir ipucu var neden onun bunun? Thanks in advance
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tepkisiz Western Digital Passport 320GB iaMbeastLi Sürücüler ve Taşınabilir Medya 1 30 Mayıs 2009 18:19
Western Digital My Kitap Sorun WD cubyong Sürücüler ve Taşınabilir Medya 6 7. Mart 2008 16:04
Var benim 500gb Western Digital Mybook harici sabit sürücü öldü? Rigby Sürücüler ve Taşınabilir Medya 15 24. Ocak 2008 00:10
Western Digital veya Seagate? Compasky Sürücüler ve Taşınabilir Medya 1 19. Ocak 2008 19:55
250 GB Western Digital SATA HD creospace Genel Donanım Sohbet 6 4. Ekim 2006 07:08
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından