менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Проблеми із західними жорсткого диска цифрового.

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 червня 2009, 20:35
Нові члени групи

Default Проблеми із західними жорсткого диска цифрового.

Привіт,

Добре тільки в минулому місяці я опинився робити чисту протріть на моєму комп'ютері (змінено). Коли я прийшов і очистив і мій жорсткий диск і додати новий розділ для XP тільки показав, що в мене 37,2 ГБ на моєму 120 ГБ жорсткий диск. Wipped Я його кілька разів і до цих пір говорить Макс пам'яті на це 37,2 ГБ. Будь-яке має жодного уявлення про те, чому своїй це робите? Спасибо заранее
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Не вдається Western Digital Passport 320GB iaMbeastLi Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 30 травня 2009 18:19
Western Digital WD My Book проблеми cubyong Знімні накопичувачі І ЗМІ 6 7 березня 2008 16:04
Має мій 500gb Western Digital MyBook зовнішній жорсткий диск помер? Рігбі Знімні накопичувачі І ЗМІ 15 24 січня 2008 00:10
Western Digital або Seagate? Compasky Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 19 січня 2008 19:55
250 Гб Western Digital SATA HD creospace Генеральний обладнання чат 6 4 жовтня 2006 07:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.