![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Добре тільки в минулому місяці я опинився робити чисту протріть на моєму комп'ютері (змінено). Коли я прийшов і очистив і мій жорсткий диск і додати новий розділ для XP тільки показав, що в мене 37,2 ГБ на моєму 120 ГБ жорсткий диск. Wipped Я його кілька разів і до цих пір говорить Макс пам'яті на це 37,2 ГБ. Будь-яке має жодного уявлення про те, чому своїй це робите? Спасибо заранее |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не вдається Western Digital Passport 320GB | iaMbeastLi | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 30 травня 2009 18:19 |
| Western Digital WD My Book проблеми | cubyong | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 7 березня 2008 16:04 |
| Має мій 500gb Western Digital MyBook зовнішній жорсткий диск помер? | Рігбі | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 15 | 24 січня 2008 00:10 |
| Western Digital або Seagate? | Compasky | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 19 січня 2008 19:55 |
| 250 Гб Western Digital SATA HD | creospace | Генеральний обладнання чат | 6 | 4 жовтня 2006 07:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |