![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Терес един Compaq лаптоп, че сякаш е болна. LOL на твърдия диск е ново reformatted. (не от мен) и по някаква причина всеки, който е направил това решава да направи възстановяване шофиране първичния диск. има absolutly 0 пространство ляво. С шофиране, от друга страна е празна. въпроса ми е .... как правя аз добивам на компютъра, за да изкарвам на диск C, а не на възстановяване на шофиране (г) от помощ би било много оценявам. ![]() Благодаря, тишина |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хм. Има ли ОС инсталирани? То ще стартира на OS
| |||
| |||
| Той е в действие xpsp2 прозорци. Как мога да отида за промяна на това? |
|
| |||
| |||
| влиза в BIOS или настройка, когато това е зареждане (той ще ти кажа да удари дел или функция ключ) Тогава влиза в обувка ред и проверка на обувка за опции (CDROM, Harddisk) и да видим, ако има повече от един harddisk В противен случай можете да се опитате да стартирате от CD XP и ремонт на зареждащия сектор |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дънна платка задача - Проблеми Носещ На PC | jerry9175 | Случаи & Power Доставки | 6 | 12-ти септември 2009 год. 16:39 |
| Тонове на проблемите! Имате нужда от помощ, за да разберете какво е проблем! | anthonyla65 | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 16-то Апр 2009 06:25 |
| FTP проблеми | Jonesi | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 9 | 26 Авг 2007 07:03 |
| Cd Rom Проблеми | OURHEARTSDIVIDE | Дискове & сменяемите носители | 2 | 26 Юли 2007 03:09 |
| Проблеми !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | Ласкателство | Дискове & сменяемите носители | 12 | 26 май 2007 г. 11:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |